LG: το G3 θα ήταν $300 πιο ακριβό αν είχε μεταλλική κατασκευή

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την φετινή ναυαρχίδα LG G3 να έχει μεταλλική κατασκευή αλλά αντ’ αυτού η LG προτίμησε «metallic» όπως το χαρακτηρίζει επίσημα, δηλαδή είναι πλαστικό που έχει μεταλλικά στοιχεία.

Μια περίπου εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίασή του, ο υπεύθυνος της LG για το mobile design, Chul Bae Lee εξηγεί γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε μεταλλική κατασκευή.

Έτσι λοιπόν ο κύριος λόγος είναι το κόστος παραγωγής μιας και όπως αναφέρει αν χρησιμοποιούσαν μέταλλο όπως για παράδειγμα στο HTC One M8 το τελικό κόστος θα ήταν 300 δολάρια πιο ακριβό και μιας και είναι γύρω στα 600 δολάρια η τιμή εκκίνησης τότε θα έφτανε στα 900 δολάρια επομένως δύσκολα κάποιος θα αγόραζε κινητό των 900 δολαρίων.

Αυτός όμως δεν ήταν ο μόνος λόγος που η LG δεν χρησιμοποίησε το μέταλλο αλλά, σύμφωνα με τον Lee πάντα, το πλαστικό ήταν το μόνο υλικό που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν το κινητό όσο πιο compact γινόταν. Πράγματι το LG G3 έχει πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής. Η 5.5 ιντσών QHD οθόνη του LG G3 έχει τοποθετηθεί πολύ καλά πάνω στο σασί και τα bezels είναι ελάχιστα με αποτέλεσμα η συσκευή να μην μοιάζει για 5.5 ιντσών.

Επίσης ο Lee αναφέρει ότι η συσκευή θα ήταν ογκώδης, θα είχε πολύ μεγαλύτερα περιθώρια και στις 4 πλευρές, θα ήταν πιο μεγάλο, πιο βαρύ και θα γλιστρούσε εύκολα από το χέρι.

, LG: το G3 θα ήταν $300 πιο ακριβό αν είχε μεταλλική κατασκευή

, LG: το G3 θα ήταν $300 πιο ακριβό αν είχε μεταλλική κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KAFROS

Ακόμα δεν το είδαμε, άρχισαν τις διευκρινίσεις..

Seme

Υπάρχει κάποιος λόγος που το G3 δεν κρύβει τελείως τα on screen buttons όπως κάνει το G Flex???

temasek

Για αυτό το Μ8 αξίζει τα λεφτά του

nick

Καλα ρε μεταλικα τηλεφωνα ειχατε και στο χωριο σας…!?!?!?!?!?ακου κει και η τελευταια κυρα μαρια μου θελει μεταλικο τηλεφωνο..!!!!δλδ πριν κανα 2-3 χρονια που ηταν πλαστικα δεν ακουγα κανεναν να λεει για το υλικο του τηλεφωνου..!!!!!!
ξαφινκα αν δεν ειναι μεταλικο το τηλ δεν το παιρνω..!!!!εεε ρρεεεεε νεοελληνα..!!!!!!

Nio

Αφού κανείς άλλος δεν μας έχει παρουσιάσει κινητό μεταλλικό με μικρά πλαίσια τότε μπορεί να λένε αλήθεια. Ας περιμένουμε και το αιφον και αν δεν μπορεί ούτε η Apple να υλοποιήσει μικρά πλαίσια τότε μπράβο στην LG. Προτιμώ λεπτά πλαίσια από αδιάβροχο και μεταλλικό. Στην καλύτερη προτιμώ και τα τρία αλλά θα αργήσει αυτό.

KAFROS

Αγαπητέ nick. Στο δικό μου χωριό μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ζητούσαν οι εταιρείες κάθε 6-12 μήνες να αποχωριζομαστε 750+ € επειδή το παλιό μοντέλο “παλιωσε” και δεν θα λαμβάνει πλέον υποστηριξη. Επίσης στο δικό μου χωριό όταν πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για κάτι που αυτοπροσδιοριζεται ως “premium”, προτιμάμε να δίνει αυτή την αίσθηση αν αυτό είναι δυνατό.
Φιλικά,
Η κυρά Μαρία.

techblogakias

@nick αν δίνεις 700 γιατί να μην θέλεις να είναι μεταλλικό ??δεν στο χαρίζουν το κινητό, το πληρώνεις!!

KAFROS

@νιο : πολύ σωστή παρατήρηση.

antonis

εμενα μαρεσει το πλαστικο του g3.. πολυ ποιοτικο και με πλεονεκτιματα σε σχεση με το μεταλλο και φθηνοτερο οπως λεει ο τυπος.. μη ξεχνατε.. αποσπομενη μπαταρια!! για μενα πολυ σημαντικο! συν ελαφρυτερο κομπακτ κτλ.. μη μπερδευεστε με την πλαστικουρα της σαμμυ και αλλων.. το g3 ειναι καταπληκτικο απο ολες τις αποψεις………..

P

Άρα το iphone μια χαρά τιμή εχει … Σύμφωνα πάντα με την LG

mitsaras

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Το μόνο που αξίζει τα λεφτά του είναι το one m8.

dark_master

Πολύ δε περισσότερο το Μ8 που είναι κ φτηνότερο… τουλάχιστον είναι ειλικρινής και το παραδέχεται… δεν το περίμενα από Κορεάτη!

KAFROS

Ε, καλά δεν ειναι και ΑΠΟΛΥΤΑ ειλικρινής προφανώς…300$/συσκευή αύξηση κόστους κατασκευής στο εργοστάσιο…ο Γκιμλι θα το σφυρηλατουσε με liquidmetal?

Δημητρης

Και τοτε γιατι κανει μονο 100ε κατω απο Ζ2 και Μ8? Λογω του υπεροχου UI η της οθονης που χαλαει η επαφη μετα απο 2 βδομαδες? ΟΧΙ ΟΧΙ! Για τα υπεροχα κουμπακια που εχει πισω απο την καμερα

dimitris

Και η γαμ*μενη η SAMSUNG σου πουλαει αυτη την π@π@ρια (s5), φουλ πλαστικουρα, για premium κινητο στα 700+ . Γιδια….

Αντρέας

Δε με χαλάει το βουρτσισμένο πλαστικό αλλά σαν το γυαλί και το αλουμίνιο δεν είναι. ( κάτοχος ζ1)

Sot11

Nick αγοράζεις την πλαστικουρα που κοστίζει μια περιουσία και λες για τους άλλους α ρε νεοέλληνα; Είσαι το λιγότερο αστείος! Τουλάχιστον αυτοί που δίνουν το 700αρι κ παίρνουν το ίδιο(εσωτερικά) σε μεταλλικό έχουν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια!

Nio

+1 κάφρος
300 δολάρια για 5.5 ίντσες μέταλλο από υπερεργοστασιο μαζικής παραγωγής χμμ…

nikosss

@ Seme : Συμφωνώ με την παρατήρηση σου, αυτά τα τεράστια πλήκτρα αφής επί τις οθόνης που δεν εξαφανίζονται με τίποτα ήταν ένας από τούς λόγους που δεν πήρα το g2.
Αυτά τα τεράστια πλήκτρα στην οθόνη μειώνουν τις συνολικά ωφέλιμες ίντσες από 5,2 (στο g2 σε 4,7 ίντσες) έτσι δεν κερδίζεις κάτι, είναι πολύ άσχημο και σου τρώει μέρος του περιεχομένου όταν πας να δεις μια σελίδα στο ίντερνετ!!!!
το μόνο που κερδίζεις είναι να κουβαλάς ένα τεράστιο συνολικά πράγμα, εν αναμονή του iphone 6, ελπίζοντας οτι θα παραμείνει κινητό και δεν θα γίνει παντόφλα.

jonjon

Άραγε το s5 prime στο χιλιάρικο!

temasek

Nick@ στο “χωριό” μου προν 3 χρόνια είχαμε desire HD με αλουμινένιο unibody +αποσπώμενη μπαταρία + micro SD τώρα αν στο δικο σου χωριό είχαν κινητά απο πλαστελινη δικο σου πρόβλημα

temasek

Μεταλικά δεν αρχισαν να γίνονται τώρα υπηρχαν απο την αρχή του android ακόμα πχ HTC legend,desire,iPhone 1,nexus one κλπ

Manos Vs

Αντι να ειστε προβατοποιημενοι απο την Apple ολοι σας, σκεφτειτε το καλυτερα για το υλικο κατασκευης! Αν τα smartphones ηταν μεταλικα, θα ηταν πολυ πιο βαρια, θα γλιστρουσαν απο το χερι και το μεταλικο αν τυχον και πεσει, λογω του οτι ειναι λεπτο αλλα μακρυ λογω της οθονης υπαρχει μεγαλη περιπτωση να λυγισει. Το ειχε παθει ο πατερας μου με το Desire HD(@temasek) και του πεταξε την οθονη εξω και το πηγε για επισκευη! Unibody μεταλλο σου λεει μετα η Apple, που τους προβατοποιει ολους! Το πλαστικο απο την αλλη ειναι ελαφρυ, βολικο στο χερι και αν τυχον και σπασει, μπορεις και να το αντικαταστησεις και μονος σου. Τελος, το κυριοτερο ειναι οτι με πλαστικο μπορεις να πετυχεις λεπτο τηλεφωνο και τα μπεζελ να ειναι πολυ μικρα(πραγματι ισχυει), ενω με το μεταλλο αυτα δεν ειναι δυνατα(γιατι το μεταλλο πρεπει να εχει ενα συγκεκριμενο παχος για να μην τυχον λυγισει).

Φιλικα παντα και σας παροτρινω να σκεφτεστε αυτα που σας λενε! 🙂

Bill

@temasek εγώ μάλλον είμαι 2 χρόνια πίσω το HD είναι ένα θρυλικό κινητό !!!!

+10000

killbillgrαρα

Άρα με τα λεγομένας τότε Nokia καρμπονοπλαστικο
Κάτοχος lumia 920

nikos

δελαδις η htc επρεπε να το εχει +300?????…
….ελατε τωρα,premium ειναι το πλαστικο,τα υπολοιπα ειναι καρακιτς!!!!!
με 500+ θελεις γυαλι η αλουμινιο….τωρα θα μας ανοιξει τα ματια η samsung,κατι λεει θα φτιαξει s5 prime?…μια απορια μονο,το υπαρχoν s5 τι κερατο ειναι?????

nikos

Γιατί πόσο νομίζετε θα έκανε το HTC One m8 αν είχε QHD οθόνη,3gb ram,32gb storage και φυσικά κάμερα της προκοπής!Εγω σας λέω πως θα έφτανε το 1000ρικο!!!Οπότε προτιμώ όλα τα παραπάνω που υπερτερεί το g3 από το m8 και ας μην είναι μεταλλικό!Είναι πολύ καλύτερο σε όλα τα άλλα και ενα 100σταρικο πιο φθηνό!

killbillgr

Nokia polycarbonate κάτοχος lumia 920

Trinity

Συμφωνώ απόλυτα….

temasek

@nikos αν δεν σου αρεσει μην το πάρεις δεν σε αναγκάζει κανείς αλλά μην μας κανείς το άσπρο μαύρο κάτσε εκεί με την πλαστελινη και ασε εμας τους πρωτόγονους να ζητάμε μέταλο.
@Bill το desire HD είναι απο τα αγαπημένα μου κινητά που έχω πάρει, το ότι πρόσφερε unibody αλουμινένια κατασκευή με αποσπώμενη μπαταρία και SD ήταν το κάτι άλλο

temasek

@nikos άκυρο σε μπέρδεψα για τον @Nick που έγραφε στην αρχή

tiamat

το μεταλλο ειναι ωραιο σαν αισθηση και δεν εχει και τοσο μεγαλη διαφορα στο κοστος πια. να αφησουν τις δικαιολογιες και να αρχισουν να βγαζουν ποιοτικοτερα κινητα.

gkoutsos

Συμφωνω με Manos Vs και nikos (comment27)

για μενα δεν αποτελει ουτε καν κριτηριο για την επιλογη κινητου… εφοσον βεβαια το πλαστικο ειναι καλης ποιοτητας (π.χ. nexus 5, lg g3, nokia polycarbonate 920, 1020 κτλ.) δεν ειναι ολα τα πλαστικα ιδια!

η μεταλλικη κατασκευη εχει σχεδον αποκλειστικα μειονεκτηματα…κοστος, μεγαλυτερο βαρος, πολυ πιο ευαισθητη, μεγαλυτερο κοστος και δυσκολια επισκευης, μεγαλυτερες διαστασεις

Panos7GR

@P: Όχι φυσικά. Ξεχνάς μικρή οθόνη, άρα μικρότερο μέγεθος συσκευής, συνεπώς λιγότερο υλικό κατασκευής, δεν έχει QHD οθόνη, δεν έχει 3GB RAM, φοράει μαμά επεξεργαστἠ. Αν το ψειρίσω κι άλλο θα σου βρω πολλά που δεν δικαιολογούν την τιμή αίσχος του iPhone. @KAFROS (σχόλιο #6): Καμμία εταιρία δεν σου ζητάει να αποχωρηστείς το παλιό σου μοντέλο κάθε μισό με ένα χρόνο. Εμένα προσωπικά τουλάχιστον δεν ήρθε κανἐνας τους να μου χτυπήσει την πόρτα και να μου το πει. Απλά βγάζουν μια νέα πρόταση κάθε χρόνο κι αν γουστάρεις το παίρνεις. Εγώ ας πούμε έχω μοντέλο του 2011, ούτε καν ναυαρχίδα, και είναι ακόμα λειτουργικότατο, απροβλημάτηστο και του τρέχω με custom ROM την KitKat. Επίσης πριν μερικά χρόνια δεν ξέρανε το 90% τι σημαίνει software update στο ΚΙΝΗΤΟ του, πόσο μάλλον να το απαιτεί… Επαιρνε ότι άντεχε η τσέπη του και ότι του άρεσε εμφανησικά και μόνο. Αυτό θυμάμαι τουλάχιστον… Κατά τα άλλα συμφωνώ στο ότι πληρώνεις παίρνεις. Από την στιγμή που σκας 500+ ευρώ θες και premium. Αν το premium για εσένα είναι τα υλικά, παίρνεις M8, αν για τον nick είναι τα χαρακτηριστικά, παίρνει G3. Αλλά και πάλι να διευκρινίσω πως αυτό που λες “η αίσθηση που σου αφήνει”,… Συνέχεια »

KAFROS

Το συνολικό κόστος κατασκευής ενός iPhone 5s σύμφωνα με τα tear downs ειναι περίπου 195-200$. Τα “other material” (μη ηλεκτρονικά τμήματα του iPhone) κοστίζουν στην apple περίπου 38$, σύμφωνα με τις εκτιμησεις. Και μιλάμε για ένα κινητό με κορυφαία συναρμολόγηση, σαφώς ανώτερη από οτιδήποτε φτιάχνει η lg (κατασκευαστικές ανοχές πολύ μικρότερες από τις μέχρι τώρα high-end προτάσεις του κορεατη). Ακόμα και με το κόστος έρευνας και ανάπτυξης, ακόμα και με τη χρήση εξωτικού κράματος, τα υπόλοιπα 200 και βάλε δολάρια που πανε; Με τα πόδια το πηγαίνουν κομμάτι-κομμάτι το αλουμίνιο στην Κορέα;

P

Panos7GR ….γιατί με το κιλό πανε αυτά ; Μόνο το κόψιμο στο μέταλλο και το φινιρισμα του να δεις φτάνει .., όσο για τα 3g ram μάλλον δεν την χρειάζεται όπως δεν χρειάζεται και τους 8 πύρινες στα 2.5 που θέλουν τα αλλά …, και η τιμή δεν ειναι μόνο στα υλικά αλλά και όλη η δουλειά που κάνουν στην έρευνα στην ανάπτυξη του λειτουργικού κλπ κλπ όταν οι άλλες περνούν το έτοιμο αντροιντ και του αλλάζουν απλά τα φώτα … ( παντός και εγώ δεν υποστηρίζω ότι ειναι φθηνό ή εχει καλή τιμή ένα κινητό 750€ απλά στο καλό ντιζάιν και συν το καλύτερο υλικό θα προτιμησω το Μήλο )

Mimis

Ψηφίζω @KAFROS δαγκωτό.
Τα λες ωραία ρε φίλε.
+100 απο μένα.

JohnWave

Συμφωνώ με όσους σας φαίνεται τρελό να κοστίζει τόσο πολύ το μέταλλο στο κινητό. Αυξάνει το κόστος παραγωγής το μέταλλο αλλά μου φαίνεται τρελό να το αυξάνει τόσο πολύ. Για μένα, η πολιτική των εταιριών περί χρήσης μετάλλου έχει να κάνει με το που ποντάρει η καθεμιά : 1) Η Samsung δεν βάζει μέταλλο, γιατί και πλαστικό να βάλει , όπως και να βγάλει το κινητό της, μπορεί να το τιμολογήσει ακριβά και αυτό να πουλήσει. Ποντάρει στο brand name. Θα ασχοληθεί με το μέταλλο μόνο αν πέσουν οι πωλήσεις της. 2) Η LG δεν βάζει μέταλλο γιατί ποντάρει στην καινοτομία της όσο αφορά τα bezels, στην άριστη φήμη που άφησε το προηγούμενο μοντέλο της και στη χαμηλότερη συγκριτικά τιμή πώλησης. Σου λέει γιατί να βάλω μέταλλο αφού σου προσφέρω τόσα άλλα καλά. 3) Αντίθετα η HTC και η Huawei μην έχοντας να ποντάρουν κάπου αλλού , ασχολούνται περισσότερο με την κατασκευή του κινητού, βάζουν μέταλλο ( One και P6 ) και ποντάρουν σε αυτό. Η Huawei μάλιστα πόνταρε πέρυσι στο συνδυασμό μετάλλου και ρεκόρ πάχους 6.2mm. ( αυτό σαν απάντηση στο φίλο που είπε ότι το μέταλλο θα χόντραινε τα κινητά… ). Η ΗTC από την άλλη συνδύασε το… Συνέχεια »

Manos Vs

@JohnWave Φιλε μου, η Huaweii δεν εχει τοσο προικισμενο εσωτερικα το κινητο της οπως η Ζαμζουνγκ, η ΕλΤζι και αλλες. Γι’ αυτο πετυχε λεπτο κινητο! 😉 Φιλικα, παντα!

Darth

@nick όταν σκας 700++++ μην σου πω εχεις απαίτηση να είναι απο αδαμαντιο…………….

Ανδρέας

Χχαχαχαχα καταντάτε όλοι γελίοι πραγματικά πλέον πιστεύω ότι η lg ξεκίνησε να αποκτάει προβατάκια. Αν έκανε o υπεύθυνος της samsung όμως την ίδια δήλωση θα κράζατε την samsung γιατι πολύ απλά είναι η samsung.. Πάντως τελείως άσκοπο το σχόλιο που έκανε γιατί έτσι εξυμνεί το htc one m8 που όντως είναι τρομερό smartphone απλως υστερεί λίγο στον τομέα των smart features.. Στην τελική πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι σε ένα smartphone δεν πληρώνουμε μόνο ποιότητα κατασκευής αλλα όλο το πακέτο.. Ενημερωτικά το s5 έρχεται με αρκετά smart features και περισσότερες δυνατότητες απο mid&low range συσκευές της samsung για αυτό και κοστίζει.. Όταν σιγα σιγά “παλαιόσουν” αυτά τα features τότε πέφτει και η τιμή.. Πάντα όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτα τα smartphone δεν είναι φτιαγμένα για Ελλάδα και Κύπρο γιατι εμείς είμαστε πολύ πίσω τεχνολογικά για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όλες τις ικανότητες τους!

Darth

@Ανδρέας προβατακια και fanboys αποκτάει οποιαδήποτε εταιρεία (η άτομο) το οποίο γινεται δημοφιλές και δυνατό (τα προβατάκια δεν έχουν χρώμα είναι όλα άσπρα απλός αλλάζει ο τσομπάνης)
προβατισμος και fanboysmos δείχνουν έλλειψη χαρακτήρα, πραγματικής βούλησης και φαντασίας

Φίλιππος

Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που έκραζαν την HTC και το Μ8 (και παλιότερα για το Μ7) για τα bezels και το μέγεθος του, που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη οθόνη κτλ. Το M8 υστερεί μόνο σε κάμερα (αλλά παράλληλα έχει τη καλύτερη μπροστινή για όσους ενδιαφέρονται για selfies) αλλά έχει τη καλύτερη κατασκευή απ’οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, με το καλύτερο ήχο και φυσικά το πιο smooth UI απ’όλα τα android (εξαιρείται φυσικά το vanilla του Nexus). Με τη δήλωση αυτή, ο τύπος στην ουσία πλέκει το εγκώμιο στην HTC και όσοι δεν μπορούν να το διακρίνουν απλά είναι haters της HTC.
ΥΓ. Για να μη προλάβουν ορισμένοι να με αποκαλέσουν “οπαδό” της HTC, είμαι κάτοχος Nokia Lumia 1020. Τρομερή ποιότητα κατασκευής, ίσως η καλύτερη σε μη μεταλλική συσκευή, αλλά Μ8 δεν είναι!

Nio

Επειδή έχει μεταλλική κατασκευή δεν σημαίνει ότι έχει και ποιότητα κατασκευής το Μ8. Θυμάμαι ακόμα ένα βίντεο του Μ7 που το έριχναν κάτω και του έφευγαν τα “unibody” μέταλλα από εδώ και από εκεί.
Ποιότητα κκατασκευής έχει το αιφον. Μερικά lumia. Και κάτι παλιότερα HTC.

Nio

Και το nexus 5 είναι καλό στημένο

Αποστόλης Ρόδος

Νά’χαμε να λέγαμε ειναι οι Κορεάτες της LG…. Έλεος…. και κάθεστε και τους πιστεύετε κάποιοι και ασπάζεστε τις σαχλαμάρες τους και γίνεστε Βασιλικότεροι του Βασιλέως.
300 € Ακριβότερο, ρε σοβαρολογουμε? Σε τι πρόβατα νομίζουν πως απευθύνονται?
Και άκουσον άκουσον, θα γλιστράει το κινητό αν είναι από αλουμίνιο.
Και διαβασαμε εδώ μετά τα πιο απίστευτα, στα σχόλια…. Πόσο ελεοςε ρε μάγκες?
Τα σκέφτεστε κάποια πράγματα πριν τα γράψετε?

Manos Vs

Επειδη πιθανοτατα στα ΕλΤζι φανμποιζ κατατασετε και εμενα εχω να δηλωσω το εξης. Με την LG δινεις 5-6 κατοσταρικα για την καλυτερη ναυαρχιδα της αγορας, σε αντιθεση με αλλες εταιρειες που και για μετρια σκας 500, και εκτος της κινηταρας παιρνεις και αναβαθμισεις(τωρα πια τουλαχιστον) και την καλυτερη υποστηριξη πελατων στην Ελλαδα μακραν! Η ΕλΤζι ειναι μια κατηγορια μονη της στο κομματι αυτο! Αν δεν με καταλαβαινετε, γκουγκλαρετε. Τελος, ο,τι πληρωνεις παιρνεις με δικαιη τιμολογιση. Αυτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.