Lumia 940: Διέρρευσε η κάμερα με triple-LED flash

Από τότε που εξαγόρασε την Nokia, η Microsoft επιμένει σε οικονομικά smartphones, αλλά όταν κυκλοφορήσει το Windows 10 Mobile το φθινόπωρο, περιμένουμε να ανακοινώσει και ναυαρχίδα η ποία μάλλον θα είναι το Lumia 940 που μας έχει απασχολήσει αρκετά. Σήμερα φαίνεται πως διέρρευσε φωτογραφία από την κάμερα του.

Ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks, αν και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση επανέρχεται με διάφορα leaks κατά καιρούς. Ανέβασε στο Twitter την παρακάτω θολή φωτογραφία η οποία συνοδευόταν από την λεζάντα “Don’t give up hope, Windows fans”. Η κάμερα λέγεται ότι είναι του Lumia 940 και φαίνεται ότι θα έχει τριπλό LED flash.

Lumia 940: Διέρρευσε η κάμερα με triple-LED flash, Lumia 940: Διέρρευσε η κάμερα με triple-LED flash

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει στα σχέδιά της η Microsoft, αλλά φαίνεται πως η κάμερα θα είναι ένα από τα σημαντικά σημεία του Lumia 940. Στο παρακάτω επεξεργασμένο render μπορούμε να πάρουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα μπορούσε να είναι η κάμερα.

Lumia 940: Διέρρευσε η κάμερα με triple-LED flash, Lumia 940: Διέρρευσε η κάμερα με triple-LED flash

Το Lumia 940 λέγεται ότι θα έχει μια δεύτερη μεγαλύτερη έκδοση το Lumia 940XL, το ένα με οθόνη 5.2 ιντσών QHD και το άλλο με οθόνη 5.7 ιντσών ίδιας ανάλυσης. Το Lumia 940 μάλλον θα φοράει τον Snapdragon 808 ενώ το μεγαλύτερο 940XL τον Snapdragon 810, επιπλέον αναμένουμε μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη, κάμερα 20 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για θύρα USB Type C.

Μέχρι να έρθει επίσημη ανακοίνωση από την Microsoft, κρατάμε πάντα επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Δεν θέλω να φανώ αχάριστος αλλά η αλήθεια είναι οτί θα προτιμούσα ένα Xenon Flash και ας έπινε την μπαταρία σαν νερό..Όσα LED Flash και να βάλεις ποτέ δεν θα παράγουν τον φωτισμό που μπορεί να παράγει μία λάμπα Xenon…

Γιάννης σε λέω

Και εκεί που σκέφτεσαι να αγοράσεις μια καλή Android συσκευή για δεύτερη, έρχεται τώρα αυτό να ταράξει τα νερά… Με βλέπω να το χτυπάω ως βασική και το Lumia 930 θα πάει για δεύτερη… 😛

Sotiris

Με την συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφιών να ανεβαίνουν στο fb που μειώνει την ποιότητα της φωτογραφίας, τα κατεξοχήν καμεροκινητά μάλλον χάνουν και από την αίγλη τους. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για windows phones συσκευές που περνάνε απαρατήρητες και χαντακώνονται λόγω λειτουργικού.

Γιάννης σε λέω

@Sotiris

Ξυδάκι… Ασχολήσου με τα Lag σου και με τις κατώτερες φωτογραφικές σου ικανότητες, καημένο και καμμένο θύμα του marketing.

Giorgos

@Sotiri
Παρατηρώ καιρό τις αναρτήσεις σου και σε οποιαδήποτε είδηση έχει να κάνει με WP όλο κάτι θα βρείς να γκρινιάξεις..αναρωτιέμαι ρε παιδιά σοβαρά τώρα, τίποτα καλύτερο δεν έχετε να κάνετε στην ζωή σας? Είναι να απωρεί κανείς….τόσο ανωρημότητα πια….

Parastas

Πολύ μεγάλος μου φαίνεται ο sensor για να είναι “μόνο” 20MP. Πιστεύω πώς ή θα κάνει κανένα τρελό comeback με 41mp και SD810, γιατί με τον s4 το 1020 ήταν πολύ αργό, ή θα μεγαλώσει το μέγεθος των pixels όπως έκανε η Apple και η HTC και θα παραμείνει στα 20.

@γιαννης σε λεω με κάλυψες ΠΛΗΡΩΣ! 😀

Parastas

@sotiris υπάρχει και το Flickr εκτός από το Facebook.

Α! Ξέχασα δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή… Χαχαχαχαχα

Panagiotis

Για το άρθρο με κάλυψαν τα παιδιά από πάνω που από τη φαίνεται είναι πιο ψαγμένη στο θέμα φωτογραφία από μένα. Τώρα για τα WIndows phone που είπαν τα παιδιά γούστα είναι αυτά δεν χρειάζετε να κάθεσαι και να κράζεις συνέχεια @Sotiris π.χ εγώ χτες πείρα το Lumia 535 και ένας φίλος το galaxy s5 μπορεί να μην είναι τόσο του γούστου μου το androin και του το έχω πει σε συζητήσει στον φίλο μου αλλά δεν κάθομαι συνέχεια να του τα πρήζω.

stefanos

Μιλησε ο @sotiris ο γκουρου της τεχνολογειας…. εκανε ενα ρουτ και αλλαξε μια ρομ και το ειδε επανασταση…αι στα κομματια

παπαροκάς tiamat

Αυτα που ελεγα! Οτι η sony το εχει παρατησει τοσο το πραμα στη σειρά xperia z και μας κοροιδευει ολους!

Το οποιο innovation στη καμερα ερχεται απο ολους τους αλλους εκτος απο αυτη!

Εννοειται μπραβο στη Microsoft !

Τέλης

“Dont give up hope windows fans” , τους έχει πιάσει και αυτός στο δούλεμα το 2% που πιάστηκαν κορόιδα και αγόρασαν Windows phone.

pazzo

@τελης για πες μου σε παρακαλώ πολύ πως πιάστηκα κορόιδο εγώ με το 930 μου ας πούμε; τι άλλο θα μπορούσα να πάρω με 300 ευρώ;; πες μου ένα κινητό με καλύτερη κάμερα, χάρτες και να παραμένει αλλαγκαριστο σε αυτά τα χρήματα. Όλοι εσάς έξυπνοι, δεν έχετε πιάσει ποτε σας WP πάνω από 5 λεπτά και μου γίνατε ειδικοί..

Τελης

Oneplus one:
https://www.youtube.com/watch?v=g0n2zT9xBdM
Πριν κάτι μήνες το είχα πάρει 340 με μεταφορικά , τώρα έχει κάτω από 300.

Πέτρος Π

@pazzo : Αυτό ακριβώς φίλε μου!! Δηλαδή είναι κορόιδο κάποιος που παίρνει με 300 € το 930 ή το 830, τα οποία είναι κινητάρες με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά κάποιος που παίρνει το Galaxy S6 με 900 € είναι γκουρού της τεχνολογίας? Μάλλον το ανάποδο θα έλεγα… Ίσα ίσα που τώρα πια και η κουτσή Μαρία Galaxy θα πάρει, οι πιο ψαγμένοι θα πάνε για Windows phone…
Εγώ που είχα πάρει το Lumia 820 πριν από δύο χρόνια, η συσκεύη μου έχει πάρει δεκάδες επίσημα updates μέχρι τώρα, χωρίς root και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, δουλεύει καλύτερα και από όταν το είχα πρωτοαγοράσει, ενώ θα αναβαθμιστεί και σε Windows 10!! Προσωπικά δεν αισθάνομαι κορόιδο πάντως!! 🙂

alexis touba

Εμενα παντος μου αρεσε που ακουσα για το nokia xl θα τοπερνα αν ειχε android.Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb huawei mate7 και εδω και δεκα μερες εχω Huawei honor6 plus.Τα huawei πολυ καλυτερα απτα προηγουμενα σε ολα τα χαρακτηριστικα το galaxy μονο ηταν λιηο καλυτερο στη καμερα αλα η διαφορα δε φενεται μονο αν εισαι αρωστακι σα και μενα με την τεχνολογια θα δεις διαφορα αμελητεα.Τα νοκια αποτι ακουω ειναι καλοστημενες συσκευες και αξηζουν περησοτερη προσοχη απο τους developers και οσους εχουν τεχνολογια.Εχω να παρω νοκια απο το 1999 .Δε θελω να πω κατι για τη συσκευη γιατι δεν τις εχω στα χερια μου και δεν εχω εμπηρεια για να πω τη γνωμη μου.Ισως ναπερνα αν αυτο το xl εβγενε σε android .Παρολα αυτα ειμε απολυτα ευχαρηστημενος και με το παραπανω απο τα huawei αψογα σε ολα και ισως να παρω οταν βγει Huawei mate8η note5 η honor 7 plus

Predator

Η αλήθεια είναι πως τα Windows Phone έχουν κερδίσει έδαφος, έμενα προσωπικά μου αρέσουν πολύ και πιστεύω πως τα Microsoft θα είναι ακόμα καλύτερα από τα Nokia ως Windows Phone.
Για το 940 δεν χρειάζεται να αναφερθώ απλά τέλειο και πιο βελτιωμένο από το προηγούμενο μοντέλο που θεωρητικά είναι το 930 (καλό κι αυτό όμως κρατάει γερά).
Κάπου επάνω διάβασα κάτι και θέλω να αναφερθώ σε αυτό.
Ότι αν κάποιος πάρει το Glaxy S6 είναι γκουρού της τεχνολογίας,(όταν δηλαδή κάποιος είναι κολλημένος με ένα κινητό και δεν βλέπει άλλο, Galaxy kai iphone συνήθως)
Επίσης τα κινητά δεν έχουν και τόσο τρομερές διαφορές αλλά αφού συγκρίνονται στις λεπτομέρειες ας μην συγκρίνουμε ας πούμε το 930 με το Galaxy S6 γιατί είναι η μέρα με την νύχτα. Δεν το βλέπει καν το Galaxy S6 και μόνο από θέμα Design που μετράει πολύ. Θα μου πείς είναι θέμα γούστου αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις τα 10 χιλιοστά ή τα 8.5 του S5 με τα 6,8 του S6
και στραβός να είσαι το βλέπεις.

Πανος

@sotiris τόσα ξέρεις τόσα λες αγόρι μου άστο καλύτερα!!!

nikolasx

@Sotiraki που είσαι; είσαι εδώ η στο XDA και περιμένεις να κάνει download η rom? που είσαι καλέ που είσαι? χαχα παίξε με τις roms σου στην Android κουδουνίστρα σου και όοοοταν καταλάβεις ότι όσοι είναι ψαγμένοι πανε Windows θα είναι αργά, θα έχει βγάλει η Microsoft ολόγραμμα στα κινητά.

να σχολιάσω τώρα και το κινητάκι γιατι συνέχεια με τα LAG δεν θα ασχολούμαι lol. το κινητό το βλέπω να έχει τρελή κάμερα και ανάλυση οθόνης, όσο για το τριπλό LED flash προσωπικά το θεωρώ ότι καλύτερο για την οικονομία της μπαταρίας, ναι ΟΚ το Xenon του lumia 1020 μπορεί (;) και να είναι καλύτερο αλλά με το LED παίζει οικονομία μπαταρίας τρομερή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.