Siri, Ο Martin Scorcese είναι ένας ακόμα διάσημος που πιάνει κουβέντα μαζί της

Έχει τρελά κονέ αυτή η Siri, ρε παιδί μου… Γνωρίζει Celebrities από το διεθνές jet set και γενικά κυκλοφορεί στα σαλόνια των διασημοτήτων. Το τελευταίο δείγμα του πόσο δημοφιλής είναι είναι το διαφημιστικό που γύρισε με τον Martin Scorcese να τη ρωτά διάφορα.

Μετά τους Samuel L. Jackson, Zooey Deschanel και τον John Malkovich, η Siri προσπαθεί να οργανώσει το τρελά πηγμένο πρόγραμμα ενός Martin Scorcese, ο οποίος, όλως τυχαίως βρίσκεται σε ένα ταξί στη Νέα Υόρκη. Καλό το διαφημιστικό με τον Scorcese, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά θα είχε πλάκα η Siri να του απαντά “Are You Talkin’ To Me?”.

Δεν έχετε χιούμορ, εσείς εκεί στις διαφημιστικές…

, Siri, Ο Martin Scorcese είναι ένας ακόμα διάσημος που πιάνει κουβέντα μαζί της

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

αποτυχία, βγάζει νευρικότητα το διαφημιστικό!!!

spyros

ολοι πλεον ασχολουντε με το iphone, απο αξεσουαρ μεχρι και διαφημισεις.

stavros

Πραγματικη επανασταση το siri…

Panos7GR

+1 στον Μανώλη! Το διαφημιστικό βγάζει πολύ νευρικότητα… Μάλλον δεν θα έχουμε ίδια κουλτούρα στα διαφημιστικά με τα Αμερικανάκια. Τα σποτακια πρέπει να είναι “ξεκούραστα” όταν διαφημίζουν τέτοια προϊόντα και συγκεκριμένο σποτάκι ούτε “ξεκούραστο”, ούτε ευχάριστο και ούτε αίσθηση του χιούμορ δεν είχε. Είχαν ολόκληρο Scorsese και δεν τον εκμεταλλεύτηκαν σωστά…

Πανος Σομπολος

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί…τα βλέπεις τ σχόλια Ισίδωρε ?

Παναγιώτης Τιμογιαννακης

@Μανώλης δηλαδή ? Θα ήταν πιο ρεαλιστικό να έκανε γιόγκα ? Ήμαρτον με τον <> ρε ατομακια

Μανώλης

@Παναγιώτης Τιμογιαννακης δε καταλαβαίνω το σχόλιο σου και για το αν μου τη λες ή γράφεις κάτι για το siri ή δε ξέρω τι… αν ισχύει το πρώτο, ατομάκι είσαι και φαίνεσαι $^#%&%^…

σχολιάζω το διαφημιστικό και ότι εμένα προσωπικά που επιθυμώ να έχω μια ήρεμη ζωή και κάτι τέτοιο με εκνεύρισε, αν το έβλεπα στην τηλεόραση θα άλλαζα κανάλι αμέσως.. σαν διαφήμιση για μένα είναι αποτυχία…

ton

Μανώλης μη χαλιέσαι σαν τους fanboys, ούτως συ άλλος τους την υστερία την πληρώνουν σε πολύ χρήμα

Nicolas

ONE X (HTC)και Galaxy Nexus (Mostly Google) οι 2 πρόσφατες απαγορεύσεις που ζήτησε η Apple και πέτυχε εδώ στην Αμερική, έστω για κάποιο μικρό διάστημα. Πράγμα που όχι μόνο έβλαψε τον τελικό καταναλωτή που του αφαίρεσαν την επιλογή ανάμεσα σε high-end συσκευές αλλά και τους carriers.
Αυτό για τον κύριο που είπε ότι η Apple μόνο με τη Samsung ασχολείται γιατί αυτή την αντιγράφει.

To Nexus ειληκρινά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να τo μπερδέψει με iphone!

Αν θυμάμαι καλά, κάποια από τις απαγορέυσεις είχε να κάνει με το sliding unlock (για να πάω και στην αγαπημένη σύγκριση με τα αμάξια, σαν να κάνει μύνησει η Χ αυτοκινητοβιομηχανία στην Y γιατί οι πόρτες της μίας ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο που ανοίγουν οι πόρτες της άλλης!). Τώρα αν για κάποιους εδω μέσα κάτι τέτοιο έχει την ίδια βαρύτητα με τον κώδικα μιας μηχανής αναζήτησης ή ενός ολόκληρου OS όπως είδα στα πεταχτά πιο πάνω, τι να πώ….
Πολλά αυτοκίνητα βγαίνουν με παρόμοια σχήματα, μοιράζονται τις ίδιες τεχνολογίες, τηλεοράσεις, ηχεία, μπουκάλια κρασιών κλπ κλπ κλπ κλπ…Ξεπεράστε το!

Επισης, τι ψύχωση τραβάνε οι αυτοί οι ipeople με τη Ferrari;;;

stavros

Στην διαφημιση δεν μοιαζει με iphone 4s το iphone που κρατα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured Siri

Νέες φήμες για έκδοση της Siri με γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Siri στο WWDC με γενετική τεχνητή νοημοσύνη και πολλές νέες δυνατότητες.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 18: Φήμες για μεγάλες βελτιώσεις στο Siri

Με το iOS 18 η Apple θέλει να κάνει το Siri πιο έξυπνο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοντέλα γλώσσας, σύμφωνα με το The Information.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 16.5: Η Siri θα μπορεί να πραγματοποίησει εγγραφή οθόνης

Με το iOS 16.5 beta, η Apple εργάζεται για να βελτιώσει τη λειτουργικότητα της Siri και υπάρχει μια νέα επιλογή για να ξεκινήσετε μια εγγραφή οθόνης με τον φωνητικό βοηθό.