Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Διέρρευσαν και νέες εικόνες mockup

Αύριο Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου Nokia και Microsoft έχουν προγραμματίσει κοινή συνέντευξη τύπου το αντικείμενο της οποίας κρατιέται μέχρι σήμερα επτασφράγιστο μυστικό. Όμως όλοι συζητάνε και κάνουν λόγο για την επίσημη ανακοίνωση των πρώτων Nokia smartphones με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και συγκεκριμένα για δύο μοντέλα τα Nokia Lumia 920 και Lumia 820.

Το Nokia Lumia 920 (το κίτρινο μοντέλο) φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 4.65 ιντσών AMOLED, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα με οπτικά μέρη Carl Zeiss και τεχνολογία Pure View.

Το Nokia Lumia 820 (το κόκκινο μοντέλο) λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4.3 ιντστών και κάμερα με οπτικά μέρη Carl Zeiss.

, Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Διέρρευσαν και νέες εικόνες mockup

, Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Διέρρευσαν και νέες εικόνες mockup

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Kαταπληκτικό το 920 ιδίως αν θα είναι τόσο λεπτό όσο φαίνεται στην 1η φωτό και φυσικά σε μαύρο και όχι κίτρινο χρώμα.Θα έχει και Amoled oθονάρα,Windows 8,πολύ καλό φακό,διπύρηνο επεξεργαστή…super! Δύο είναι τα αρνητικά : Πρώτον θα έχει τα γνωστά κλειδώματα στην αναπαραγωγή video και δεύτερον δεν θα έχω ποτέ τα λεφτά να το αγοράσω!:p

A

Δε μου αρέσουν καθόλου τα χρώματα της Νόκια… σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα, αλλά αυτός ς ΜακΝτολαντς κιτρινο-κοκκινο συνδυασμός δε εντέχεται.
Σχεδιαστικά μου αρέσουν και τα 2 !

panakart

Υπέροχα και τα δυο. Ποιο πολύ μου αρέσει ο σχεδιασμός του 820. Στην πρώτη φώτο φαίνεται ότι το 820 έχει xenon flash.Υπάρχει περίπτωση να μπερδεύουμε τα μοντέλα;

JohnWave

Μόλις είδα κι αυτές τις φωτό :

https://mynokiablog.com/2012/04/10/my-dream-nokia-49-nokia-lumia-pureview-920-windows-phone-8-concept/

Πραγματικά αυτό το κινητό είναι ακριβώς όπως το έχω ονειρευτεί από θέμα design!

GiannisMix

@JohnWave
Το μοντελο που δειχνει στο λινκ ειναι κονσεπτ και δεν ειναι ιδιο με το μοντελο της φωτο εδω. Συμφωνω παντως οτι ειναι απιστευτος ο σχεδιασμος κ τα χαρακτηριστικα της συσκευης στο λινκ σου και ελπιζω να παρουσιασουν εκεινο κ οχι αυτο εδω (που και παλι κουκλι ειναι!)

JohnWave

Nαι έχεις δίκιο,το είδα αλλά δεν ήθελα να διπλοποστάρω:) Αν πάντως προκύψουν όπως στο link τότε θα μιλάμε ξεκάθαρα για το ποιο όμορφο κινητό της αγοράς.Βέβαια σε κάποια σχόλια διάβασα ότι δύσκολα θα είναι τόσο λεπτό το κινητό ( όπως στο link εννοώ ) γιατί η τεχνολογία Pure View δεν μπορεί να χωρέσει σε τέτοιο πάχος.Αν θα είναι αυτό το εμπόδιο για το πάχος,ε ας φτιάξουν κι ένα ολόιδιο χωρίς pure view:)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πάντως απο σχεδιασμούς και χρώματα ειναι πολυ μπροστά η νοκια… Πανέμορφα κ τα δυο… Απλά ειναι πολυ πίσω σε hardware..

makis88

@JohnWave η τεχνολογία pureview δεν επιρρεάζει το πάχος γιατί είναι software! Το θέμα στο 808 και το πάχος του -που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το pureview- είναι ο τουμπανοαισθητήρας με τα 41mp! Αν έχει πιο normal φακό δεν θα έχει θέμα με το πάχος!
Πάντως και τα 2 κινητά φαίνονται υπέροχα! Ελπίζω και το 820 να έχει και αυτό HD οθόνη και 1GB ram γιατί το 920 με pureview το βλέπω να ξεφεύγει απο τιμή λόγω pureview.. Για να δούμε!

ΝΙΚΟΣ

Πολυ ομορφα και τα δυο αλλα εγω θα προτιμησω το 820 που μαλλον θα ειναι πιο φθηνο,αλλα με ενα καλο ψαξιμο στο site του skroutz θα το βρειτε σε προσιτες τιμες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.