Nokia N97, Με οθόνη αφής 16:9 και πλήρες πληκτρολόγιο

Η Nokia παρουσίασε το Nokia N97 ένα φορητό υπολογιστή πολυμέσων που σκοπεύει να μεταμορφώσει τον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέονται στο διαδίκτυο και μεταξύ τους. Σχεδιασμένο για τις ανάγκες των καταναλωτών που κατέχουν τον κόσμο του διαδικτύου, το Nokia N97 συνδυάζει μία μεγάλη οθόνη αφής 3.5 ιντσών με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY παρέχοντας πάντα ένα ανοιχτό παράθυρο των αγαπημένων διαδικτυακών κοινοτήτων και προορισμών.

, Nokia N97, Με οθόνη αφής 16:9 και πλήρες πληκτρολόγιο

Η κορυφαία συσκευή Nokia της σειράς NSeries προσφέρει τεχνολογία αιχμής – συμπεριλαμβάνει πολλαπλούς αισθητήρες, μνήμη, ισχύ και ταχύτητες σύνδεσης – ώστε οι καταναλωτές να δημιουργήσουν ένα προσωπικό διαδίκτυο και να μοιραστούν την «κοινωνική τους τοποθεσία».

Το Nokia N97 παρουσιάζει την έννοια του «κοινωνική τοποθεσία». Με ενσωματωμένους αισθητήρες A-GPS και ηλεκτρονική πυξίδα, το Nokia Ν97 καταλαβαίνει που βρίσκεται. Το Nokia N97 ευκολύνει τη διαδικασία ενημέρωσης των διαδικτυακών κοινοτήτων αυτόματα με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα σε εγκεκριμένους φίλους σας να αναβαθμίσουν το «status» τους και να μοιραστούν την «κοινωνική τοποθεσία τους» καθώς επίσης φωτογραφίες και βίντεο.

, Nokia N97, Με οθόνη αφής 16:9 και πλήρες πληκτρολόγιο

Η οθόνη του Nokia N97 προβάλει ανθρώπους, περιεχόμενο και μέσα που αξίζουν περισσότερο. Φίλοι, Διαδικτυακές κοινότητες και νέα είναι διαθέσιμα απλά αγγίζοντας την αρχική οθόνη (όπως και στο Nokia 5800). Η οθόνη αναλογίας 16:9 μπορεί να προσαρμοστεί στην προσωπικότητα του κατόχου με συχνές ενημερώσεις των widsets, αγαπημένων διαδικτυακών υπηρεσιών και των διαδικτυακών κοινοτήτων. Το Nokia N97 είναι κατάλληλο για πλοήγηση στο διαδίκτυο, αναπαραγωγή βίντεο Flash ή για να παίζετε παιχνίδια.

Το Nokia N97 έχει χωρητικότητα έως 48GB, συμπεριλαμβάνοντας την εσωτερική μνήμη των 32GB και την επεκτάσιμη μνήμη με κάρτες microSD Μέχρι 16GB για μουσική, πολυμέσα και πολλά ακόμη. Το Nokia N97 διαθέτει κάμερα 5 megapixel με υψηλής ποιότητας οπτικά μέρη Carl Zeiss, εγγραφή βίντεο 16:9 σε ποιότητα DVD, και υποστήριξη για υπηρεσίες όπως το Share on Ovi για να μοιράζεστε άμεσα μέσω HSDPA και WLAN.

, Nokia N97, Με οθόνη αφής 16:9 και πλήρες πληκτρολόγιο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

poly dunato ergaleio…

Balantis7

Έσπασε με ένα πέσιμο???

karpidis

Άσε ρε προβοκάτρορα. Επίτηδες το έκανες για να δεις πόσο αντέχει! 🙂

masterchief

ποσο κανει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????????/

masterchief

θα μου πειτε????????????????

Dimitris

Πάρε το 11880 και ρώτα ρε βλακάκο, τι νομίζεις πως είναι εδώ;
Πως μιλάς έτσι ρε νεάντερταλ;

gorgonitsa

to espases kyrie mitsotaki?
krima!
tragiko omos

fan

pote erxete ellada&…timi???kserei kaneis???

JOHN

me 500 pairno iphone!!!!

nona

pedia pitemou parakalo pio ina to kalitero ta windows mobile i simbian evxaristo poli

nona

exo to nokia e90 kai telo na to alakso,omos ime poli berdemeni den ksero ti na paro.

Antreas

Το N97 με το E90 είναι διαφορετικά. Το E90 είναι πιο επαγγελματικό παρά το Ν97 που είναι πιο multimedia τηλέφωνο. Τώρα αν νομίζεις ότι η οθόνη αφής είναι καλύτερη και το keyboard πάρε το. Καλύτερα όμως να το δεις και από κοντά όταν έρθει για να γνωρίζεις τι θα πάρεις. Αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα το Ν97 λόγω της οθόνης αφής, το νέο λειτουργικό, της κάμερα και της μνήμης. Αν όμως πιστεύεις ότι είσαι καλυμμένη με το Ε90 και δεν θες καλύτερη κάμερα, οθόνη αφής και άλλα πολλά που έχει το Ν97 τότε δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά λεφτά επειδή είναι απλά καλύτερο.

panos

isos na eimai o protos pou to exo sta xeria mou autin tin stigmi to n97.. einai apla ena kalo tilefono.. se kamia periptosi omos den iparxei sigkrisi me iphone s .. auto to parelava simera.. auto einai ergaleio. ta alla ola einai aplos odontokremes

Antreas

Δεν είσαι ο πρώτος! :p :p Πάντως το αν είναι καλό ή όχι ένα κινητό τηλέφωνο θα το κρίνει ο αγοραστής-καταναλωτής. Σίγουρα το iPhone είναι πολύ καλό, αλλά επειδή σε καλύπτει εσένα, έμενα και άλλους τόσους. Αυτοί που δεν θέλουν iPhone και αναζητούν κάτι διαφορετικό αυτό το διαφορετικό δεν είναι απλός οδοντόκρεμα όπως είπες αλλά είναι αυτό που αναζητούν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείς να λες τα άλλα κινητά οδοντόκρεμες αφού απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και κάνουν πράγματα που δεν κάνει το iPhone.

George

File Pano, tha symfoniso me ton Antrea: min midenizeis o,ti den s’ aresei. Ki auto den to leo mono giati eimai fan tis Nokia, alla giati antikeimenika to N97 einai pio ekseligmeno apo to iphone, afou p.x. exei kaliteri camera, megaluteri eswteriki mnimi, QWERTY pliktrologio k.lp. Twra an esena gia dikous sou logous s’ aresei perissotero to iphone o.k. Ki egw tha protimisw to N97, alla den lew oti to iphone einai aplws odontokrema…

isidorosr20595

Αυτές οι τελευταίες συσκευές της ΝΟΚΙΑ πραγματικά μαμάνε!Συγνώμη για την έκφραση αλλα δεν υπάρχει άλλη που να τα περιγράφει!
Ηands-on εικόνες δεν υπάρχουν από techblog;

Spytzo

Καλησπέρα, βρήκα το εν λόγω κινητό σε αγγελία μόλις 50€! Αξίζει, λέτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.