OnePlus X: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0.1 Marshmallow

Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι η αναβάθμιση του OnePlus X και θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, όμως η κινέζικη OnePlus έκανε ήδη διαθέσιμο το over-the-air Android 6.0.1 Marshmallow update για το οικονομικό smartphone με premium design.

Όπως γίνεται συνήθως με τα OTA updates θα περάσουν κάποιες μέρες για να έρθει σε όλες τις συσκευές, αλλά το καλό είναι ότι ξεκίνησε, έστω και έναν χρόνο μετά αφού κυκλοφόρησε η Google επίσημα το Marshmallow και έχει ξεκινήσει το Android Nougat.

Η νέα έκδοση του Android έρχεται ως κομμάτι του OxygenOS 3.1.2. Μεταξύ των αλλαγών φέρνει νέα icon packs για launcher, παραμετροποίηση για Google search bar UI, νέο design για wallpaper, νέες ρυθμίσεις για Alert Slider. Επίσης, περιλαμβάνονται bug fixes και γενική βελτίωση του συστήματος, μαζί με security patches Οκτωβρίου. Να σημειωθεί ότι για τα Facebook και Facebook Messenger apps πρέπει να τους δώσει ο χρήστης πρόσβαση στα αρχεία του κινητού, αλλιώς θα κρασάρουν όταν χρησιμοποιηθεί η κάμερα.

oneplus x marshmallow, OnePlus X: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0.1 Marshmallow
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Τραγικό και πρέπει ν αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Έχει βγει το επόμενης γενιάς λογισμικό (Android 7) και κάποιοι κατασκευαστές παραδίδουν τώρα την προηγούμενη έκδοση…

M.G

Κλασικά Android, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Λανθασμένη φιλοσοφία του συστήματος εξ αρχής.

9gag

αει να δουμε τι θα δουμε….

forneverarrow

Αφού ρε ο 801 δεν δουλεύει σε 7… Πόσες φορές να το πούμε! Όσο για την αναβάθμιση… Τα ζώα μου αργά! Αλλά καλά μας κάνουν (επαναλαμβάνω)… Όλοι μας είμαστε συνένοχοι στην εξέλιξη του Android. Αν σταματήσουν για ένα δύο χρόνια να έχουν πωλήσεις σε νέα μοντέλα θα σου πω εγώ αν θα ξαναργήσει το Update! Αλλά που… Το smartphone το αλλάζουμε σαν τα μπλουζάκια κάθε σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.