Panasonic, Εγκαταλείπει επισήμως τα smartphones

Περισσότερο επίσημη ανακοίνωση δεν γίνεται, καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος της Panasonic, Kazuhiro Tsuga, ονόμασε “μη αποδεκτά” τα αποτελέσματα των προσπαθειών της εταιρείας στην οποία προεδρεύει στην κατηγορία των smartphones. Οι εκτιμήσεις λένε ότι η εταιρεία θα χάσει 11 εκ. δολάρια από τον τομέα κινητών, στοιχείο που οδήγησε στην τελική απόφαση.

Παρόλα αυτά, η Panasonic δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη σειρά Toughbook στα laptop, ενώ εκτιμάται ότι μπορεί να παρουσιάσει κινητό με αντοχές σε κακουχίες. Πάντως, θα αφήσει τα high end smartphones για το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Επομένως, το Eluga, θα μείνει ως μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση…

Panasonic, Panasonic, Εγκαταλείπει επισήμως τα smartphones

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gmis

κριμα …. και μ’αρεσε πολυ το eluga dl1…

Δημήτρης

Κρίμα…. Σαν κάτοχος ενός eluga θέλω να πω ότι άλλο κινητό με την αντοχή του, τη φινέτσα του και τη στιβαρότητα του δεν ξαναβρήκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.