Samsung Galaxy Note 7: Ανακοινώνεται 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη;

Με τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, τα οποία ανακοινώθηκαν στην MWC 2016, οι Κορεάτες έχουν καταφέρει να τραβήξουν το ενδιαφέρον, όμως όσον αφορά στην high-end κατηγορία, δεν έχουν τελειώσει ακόμη με τις ανακοινώσεις.

Περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι το Samsung Galaxy Note 7, το οποίο θεωρητικά θα έπρεπε να έρθει ως Samsung Galaxy Note 6 μιας και είναι ο διάδοχος του Samsung Galaxy Note 5, αλλά για λόγους marketing θα γίνει η αλλαγή στο όνομα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έλεγαν ότι το Samsung Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, αλλά η σημερινή διαρροή έρχεται να μας δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Αν η εικόνα που δημοσιεύει το (αρκετά αξιόπιστο) SamMobile είναι αληθινή, τότε το επόμενο Unpacked event της Samsung θα γίνει 2 Αυγούστου στη Ν. Υόρκη. Η πρόσκληση έχει κυρτές γραμμές και από κάτω γράφει “the next edge is around the corner”, θυμίσουμε ότι χθεσινό teaser είχε δείξει κυρτή οθόνη, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για το Samsung Note 7 edge.

Το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 823, Adreno 530, μνήμη RAM 6GB, κάμερα 12 Megapixel, σκάνερ ίριδας, πιστοποίηση IP68, μπαταρία 4000mAh και USB Type-C.

samsung galaxy note 7 launch date, Samsung Galaxy Note 7: Ανακοινώνεται 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φοίβος

Τετραπυρινο?

Φοίβος

Μακαλα τετραπυρινο και 12 καμερα?Δεν λεω οτι μπορει να εχει καλύτερη καμερα απο αλλα που εχουν 20 πχ. Αλλα εδω περα βλέπεις κινητό με 300 και με 200 ευρω όπου ειναι οχταπυρηνα και εχουν τα ιδια χαρακτηριστικά… Τεσπα απλα το τετραπυρηνο ειχα ξεχασει οτι υπαρχει 😛 Ελπιζω να οταν ερθει να μην το βαλουν 1000 ευρουλακια γτ δουλειά δεν γινετε ετσι…

Gvirginia

@Φοίβος Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ισχύει το “Το μέγεθος δε μετράει”. Στις κάμερες ο αριθμός των MP δεν είναι ο μόνος παράγοντας καλής απόδοσης. Υπάρχουν και άλλοι (μάλιστα και πιο σημαντικοί).

Το ίδιο ισχύει και στους επεξεργαστές.

Ανακιν

Υπάρχουν και κινέζικα 10πυρηνα άμα θες μην πάρεις note και δεν ξέρεις τι λειτουργειες έχει το κινητό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.