Samsung Galaxy S6 Active: Διέρρευσαν renders

Μετά τις live φωτογραφίες που διέρρευσαν εχθές από το GSMArena, έρχονται και press renders του Samsung Galaxy S6 Active, τα οποία ανέβασε ο γνωστός leaker @evleaks στο λογαριασμό του στο Twitter. Οι εικόνες δείχνουν το Galaxy S6 Active σε δυο χρώματα, ένα ανοιχτό και ένα σκούρο.

Από άποψη design οι προηγούμενες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει συμφωνούν με τα redners του @evleaks οι οποίες δείχνουν την σκληροτράχηλη έκδοση της ναυαρχίδας Samsung Galaxy S6. Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να έχει πολλά κοινά με την κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S6.

Οι πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη Samsung, λένε ότι θα έρθει με μπαταρία στα 3500mAh, οθόνη 5.1 ιντσών QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Επίσης, περιμένουμε αισθητήρα καρδιακών παλμών και πιστοποίηση για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Samsung Galaxy S6 Active: Διέρρευσαν renders, Samsung Galaxy S6 Active: Διέρρευσαν renders

Samsung Galaxy S6 Active: Διέρρευσαν renders, Samsung Galaxy S6 Active: Διέρρευσαν renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo Thunder

Κακασχημότατο

george8

αχαχαχαχα.. παρε αηφον και βγαλε καμια σελφι ή παρε ελ τζη να εχει μικρα μπεζελ ..αχαχαχαχα οτι καλυτερο παιζει απο ολες τις αποψεις.. ειναι αυτο που βλεπεις!

Κωστης

Θα μπορούσες να κανεις ενα hands on για το Galaxy A3..; Κανε αν μπορείς γιατί η γνώμη σου μετράει !! Πιστευω να διαβάσεις Βλαχάκη την δημοσίευση μου! Όσο για το πιο πανω δεν εχω να πω τιποτα. Ευχαριστω

nickos

Πάρε Samsung και πετα το στον τοίχο! Χαχαχ

nikos7

χιλιες φορες το cat που εδειξε ο κωστας να πεταει στην οικοδομη!

DIREFEAR

Μα να μην χωνευεται καθολου αυτο ντιζαιν τυπου Leopard…τι να πω;Σαν τοπ μοντελ με κατάφρακτη πανοπλια ειναι!η μονη δικαιολογια για να το προτιμησεις σε σχεση με το απλο s6,θα ηταν ισως η μπαταρια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.