Sony Ericsson XPERIA mini, Έρχεται Ελλάδα τέλος Ιουλίου

Μεγάλη καθυστέρηση για όλα τα νέα smartphones της σειράς XPERIA της Sony Ericsson. Ο καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία πάγωσε όλες τις κυκλοφορίες και ενώ τώρα μέσα στον Ιούνιο περιμέναμε την ολοκλήρωση της σειράς με την κυκλοφορία του XPERIA Play, ακόμα δεν έχει διατεθεί το XPERIA Arc σε όλα τα καταστήματα.

Μέσα στην εβδομάδα το Techblog θα έχει στα χέρια μια πρώιμη έκδοση του Sony Ericsson XPERIA mini (public release) για ένα εκτενές hands-on video και όποιος ενδιαφέρετε θα μπορεί να το αποκτήσει προς τα τέλη Ιουλίου που αναμένεται στη χώρα μας.

To XPERIA mini pro με το συρόμενο πληκτρολόγιο τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι σίγουρη η κυκλοφορία του στην Ελλάδα…

, Sony Ericsson XPERIA mini, Έρχεται Ελλάδα τέλος Ιουλίου

Sony Ericsson XPERIA mini
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3 ιντσών, LCD, 320×480 pixels, 16 εκ. χρώματα, Bravia Engine
Κάμερα: 5 Megapixel, auto focus, LED flash, HD video 720p, image/ video stabiliser
Ενσωματωμένη μνήμη: 320 MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB), περιλαμβάνει 2GB
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 1200 mAh
Διαστάσεις: 88x52x16 χλστ.
Βάρος: 94 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis

μου αρέσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angelos

Τι ???????? Όχι pro :-((

George S.

Τιμούλα στο περίπου έχουμε?

nik

σαν να έχει πολύ μικρή μπαταριά….. ε?

Kostas

Οχι το pro Ελλαδα??????

Marios

πολυ καλυτερο απο τον προκάτοχό του σε χαρακτηριστικά και με android 2.3! Νομίζω μαζί θα κυκλοφορήσει και το pro παιδια! Η τιμή νομίζω θα είναι κοντά στα 300 , αν αναλογιστούμε ότι και το προηγούμενο x10 mini από τα 300 ξεκίνησε!

@ nik η μπαταρία 3-4 μέρες θα τις αντέχει.

REDODIN7

Πολυ καλο κινητο αν τα οικονομικα μου δεν με βγαλουν για SGII θα ειναι αμεσως το επομενο, αν και με χαλαει λιγο η αναληση βεβαια με τοσο μικρη οθονη και Bravia Engine νομιζω θα ειναι μια χαρα .

Οσο για την τιμη σε καποιο site στο εξετερικο διαβασα για 250 ευρω, αν ισχυει θα ειναι σουπερ 🙂

enigma

Λίγο δύσκολο το βλέπω να τιμολογείται στα 250….Πιο λογικό είναι να το τιμολογήσουν στα 300-330 και μετά να πέσει…Η διαφορά του έναντι του παλιού είναι μεγάλη για να χει χαμηλή τιμολόγηση από την στιγμή που ο ανταγωνισμό,πλην Χ5 είναι αρκετά πιο πισω

symmetryboy

Κριμα που εχει μονο το pro βιντεοκληση….

Sotiris

Θα θελα να το αγορασω ομως δεν εχει βιντεοκληση το απλο σε αντιθεση με το
Pro που δεν με ενδιαφερει …

markos

σύμφωνα με μια ελληνική ιστοσελίδα θα κοστίζει περίπου 250 ευρώ !!!!!!!

Αστέρης

να ρωτήσω κάτι! λόγο οθόνης θα παίζουν όλες οι εφαρμογές του android market ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones Android Android Smartphones Smartphones

Sony Xperia 2011: Neo V, Arc S, Ray, Mini και Mini Pro δεν θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 JB

Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα smartphones της σειράς 2011 στην οποία περιλαμβάνονται τα Xperia arc S, Xperia neo V, Xperia ray, Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, mini pro, Xperia pro, Xperia active και Sony Ericsson Live with Walkman θα παραμείνουν στην έκδοση 4.0 ICS (όσα από αυτά έχουν πάρει το […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia mini, Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης σε Android ICS

Φαίνεται ότι η Sony Mobile (πρώην Sony Ericsson) κράτησε τις υποσχέσεις της και η διάθεση της αναβάθμιση του Xperia mini σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich έχει ξεκινήσει. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα Xperiablog παραπέμποντας στην επίσημη σελίδα της Sony Mobile με τα SI numbers (θα πρέπει να αφαιρέσετε την μπαταρία για να βρείτε αν συμπεριλαμβάνεται […]

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.