Swarovski θήκες για το Galaxy Note 3

Η Samsung συνεργάζεται με τη Swarovski δημιουργώντας αξεσουάρ για το Galaxy Note 3 τα οποία θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό και με τιμή 299 δολάρια Αμερικής για τη θήκη μαζί με το περιβραχιόνιο. Τα αξεσουάρ θα παρουσιαστούν στο σαλόνι μόδας Mercedes-Benz Fashion Week στη Νέα Υόρκη και θα πωλούνται μόνο από το κατάστημα της Swarovski στο Μανχάταν.

, Swarovski θήκες για το Galaxy Note 3

, Swarovski θήκες για το Galaxy Note 3

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Ότι ας πούμε υπάρχει άνθρωπος που θα έβαζε κάτι τετοιο πάνω σε ένα πλαστικό κινητό; Γιατι; Για να φαίνεται τελείως καρακιτσαριο;;;….

Theodore

Και αμα δηλαδη εχει ενα ΒΤ για το κινητο και το βγαζει σπανια απο τη θηκη,που θα φαινεται το πλαστικο;Ειδικα αμα εισαι καλλιτεχνης,ή γυναικα;
Και οπωσδήποτε,το αξεσουαρ αυτο,αποτεινεται σε ειδικο κοινό,που εχει να σκασει και τα 300,αρα εμας,τι μας κοφτει;Εγω πχ,εχω παρει μια θηκη τυπου τσεπης,pouch,με καπακι,και παρηγγειλα και μια ακομη για μονιμη,αμα δω οτι μου αρεσει.Συνολο,20€.
Αλλα απο την αλλη μεριά,απο που κι ως που ειναι καλυτερο το αλουμινιο του Απλ,απο την αιθηση του δερματος στο μαυρο Note 3; Ουτε κατα διάνοιαν.Το ακουμπας και τη βρισκεις.Και ετσι,φαινεται πολυτελες,και ας ειναι πλαστικο.
Διοτι τελικα, το τι φαινεται μετραει παντα,περισσοτερο απο το τι ειναι..Ετσι ηταν αλλα και ετσι ειναι παντα.Και το Note 3,φαινεται καλυτερο.Ειδικα αμα το πιασεις στο χερι.Καλα,αμα το ανοιξεις κι ολας και λαμψει η οθοναρα,τετελεσται.To Apple,παει άκλαυτο.Φαινεται σαν ορφανό.
Σε περιπτωση που δεν εχεις αγγιξει και δει ανοιχτο το Note 3,σου συνιστω να μην το κανεις,αμα δεν εισαι ετοιμος να σκασεις το 500άρικο για την αγορα του,γιατι το ατιμο εχει την ικανοτητα να αποπλανει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.