UMi Plus: Τρέχει Android N [video]

H UMi το έχει υποσχεθεί. Η ναυαρχίδα της UMi Plus θα αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, στην Nougat (N). Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης έκδοσης για το Plus βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να διατεθεί σύντομα.

UMi Plus Android N, UMi Plus: Τρέχει Android N [video]

Η εταιρεία ανέβασε ένα video στο YouTube με το UMi Plus να τρέχει Android N. Το UMi Plus ενσωματώνει το οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας micro SD.

Το σασί του UMi Plus είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου, η οθόνη του είναι 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD και διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ξεκλειδώνει το κινητό σε μόλις 0.1 δευτ.

Η κάμερα του UMi Plus έχει αισθητήρα 13 Megapixel και η μπροστινή κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της υποδοχής USB Type-C.

Πάμε να δούμε το hands-on video με το Android N σε δράση.

UMi Plus Android N, UMi Plus: Τρέχει Android N [video]

Η νέα έκδοση του Android φέρνει βελτιώσεις όπως ένα πιο γρήγορο με αρκετές νέες λειτουργίες. Αλλά και η κάμερα του UMi Plus θα βετιωθεί περαιτέρω αποθανατίζοντας ακόμα καλύτερες φωτογραφίες σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Αν σας αρέσει το UMi Plus μπορείτε λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει η εταιρεία και αν είστε τυχεροί να το αποκτήσετε δωρεάν. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Razr 50: Αυτή θα είναι η τιμή του αναδιπλούμενου

Η Motorola εργάζεται για το αναδιπλούμενο Razr 50 duo, το οποίο θα πωλείται επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά ως Razr (2024) και Razr+ (2024).

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9: Επίσημα wallpapers αποκαλύπτουν τα χρώματα της σειράς

Λίγα πράγματα αγνοούμε πλέον για την επερχόμενη σειρά Google Pixel 9, καθώς αποκαλύφθηκαν και τα πιθανά χρώματα μέσα από μια παρτίδα επίσημων ταπετσαριών συσκευών.

Smartphones TCL

TCL CSOT: Αυτό είναι το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο – Έχει εσωτερική οθόνη 7,85″

To 2019 η TCL παρουσίασε ένα μη λειτουργικό πρωτότυπο ενός τριπλά αναδιπλούμενου smartphone με οθόνη 10 ιντσών σε μέγεθος tablet.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno12 Pro: Στην ΤΕΝΑΑ το εξαιρετικά λεπτό smartphone με την μπαταρία 5.000mAh

To Oppo Reno12 Pro έχει πιστοποιηθεί στην TENAA αποκαλύπτοντας ένα πλήρες σύνολο προδιαγραφών.