Ξεκλείδωμα Windows 10 PC μέσω Galaxy smartphone

Το Samsung Flow είναι ένα Windows 10 app που που επιτρέπει στους χρήστες του Samsung Galaxy TabPro S να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους μέσω του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων σε κάποιο Galaxy smartphone.

Η λειτουργία αυτή περιορίζεται μόνο στο Samsung Galaxy TabPro S, αλλά η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το Samsung Flow και σε άλλες συσκευές με Windows 10, που δεν έχουν το δικό της brand. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω απάντησης σε χρήστη και επισημαίνεται ότι το Samsung Flow app θα κυκλοφορήσει για όλα τα Windows 10 PC με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10. Θα είναι το Creators Update και αναμένεται κάπου στις αρχές Απριλίου.

Εκτός από την ταυτοποίηση μέσω της χρήσης του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, το app επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ελέγξουν τα notifications του smartphone τους και να απαντήσουν μέσω του PC. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε πριν από 2 χρόνια με τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge.

windows 10 pc galaxy smartphone, Ξεκλείδωμα Windows 10 PC μέσω Galaxy smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.