ZTE Skate, Έρχεται το Δεκέμβριο με τιμή κάτω από τα 250 ευρώ

Το πολυαναμενόμενο κινέζικο τούμπανο ZTE Skate με οθόνη 4.3 ίντσες, επεξεργαστή 800MHz και μνήμη RAM 512 MB σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα ελληνικά καταστήματα το Δεκέμβριο και με τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 250 ευρώ. Ελεύθερο, χωρίς δεσμέυσεις σε όλα τα καταστήματα και όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

ZTE Skate ή Huawei Honor με τιμή κάτω από 300 ευρώ;

ZTE Skate
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 800 MHz
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4,3 ίντσες, 800×480 pixels, LCD, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 125.9×67.8×10.4 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

, ZTE Skate, Έρχεται το Δεκέμβριο με τιμή κάτω από τα 250 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
observer

καλό φαίνεται , αλλά γιατί να μην δώσουμε πολύ λίγα ευρώ παραπάνω για να πάρουμε το Huawei Honor U8860 ? ( που είναι και ”τούμπανο” ?)

Γιώργος Τσ.

δεν το λες και τούμπανο με 800mhz CPU…

jek

Huawei Honor βέβαια !

kostis

με παλιο cpu θα το παρουν μονο αυτοι που εχουν ως αποκλειστικο κινητρο την οθονη…..

Γιώργος Τσ.

ααα κατάλαβα…αλλά σαν κινητό πάντως δεεεεν…..

αν κάνουν πράξει εκεί στην ζτε και βάλουν σε κανα δίμηνο με ένα νέο CPU με περισότερες εντολές και χιονισμένο στο 1Ghz όπως υποσχέθηκαν πριν κανα μήνα… θα το λάβω σοβαρά υπ όψιν .. έως τότε υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές στα 250-300€ μάτσο οι επιλογές

Kostas

Fail….περνω ενα xperia Neo με 30 ευρω παραπανω η ενα mini με 50 ευρω λιγοτερα γιατι να παρω ΖΤΕ?

ELEONORA

Υπερεκτιμημενα τα zte….δλδ ελεος…με 250ε ή λιγο παραπανε παιρνεις galaxy s,xperia neo,lg optimus black,samsung nexus s…..απλα τους εκατσε περυσι με ενα μοντελο και τωρα νομιζουν οτι θα μπορεσουν να μας πουλησουν οτι θελουν…ας εκανε κανα 150αρι και ισως τοτε ηταν προσφορα,αν και εγω με αυτα τα λεφτα θα προτιμουσα κανενα μεταχειρισμενο nexus s,παρα αυτο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Συμφωνω. Με λιγα λεφτα παραπανω περνεις πολυ καλυτερο κινητο απο τουτη τη κινεζουμπα με τα φτωχα και ξεπερασμενα χαρακτηριστικα.

fred

Συμφωνω κ εγω.υπαρχουν καλυτερα κινητα περιπου στα ιδια χρηματα

versavel

Οσο τουμπανα και να τα λεει κανεις και τα δυο μοντελα της ZTE,δεν παυει να ειναι Κινεζικα και ελλιπη σε ποιοτητα κατασκευης και μοντερνα χαρακτηριστικα. Οποτε θεωρω τα 300 ευρω πολλα λεφτα. Για μενα κανενα Κινεζικο δεν πρεπει να φευγει πανω απο 200 ευρω,γιατι αισθανεσαι και λιγο ‘κοροιδο’ να εχεις Κινεζικο προιον στην τσεπη με τιμη κοντα στα επωνυμα.

Antonis

150 Λυρες στην Αγγλια παιδια….οποιος παει να παρει απο εκει 🙂

mixtri

Τιμή κοντά σε αυτήν της κυκλοφορίας του ΝΟΚΙΑ 700; Fail!

Panos

Παντως εγω με 249 πηρα Galaxy S. Καινουργιο.
Αρα απαντησα…

pkporto

το skate εχει στο ebay 290$ απα 200€, αν ηταν το πρωτο smartphone της zte στην ελλαδα θα ηταν πιο φθηνο απο 200€, αλλα επειδη εδω ειναι ελλαδα και ο,τι εχει επιτυχια ανεβαινει η τιμη του το βλεπω γυρω στα 230

Κατσάνος Ιωάννης

Το ZTE Blade κυκλοφόρησε ως Orange San Francisco στην αγγλία από την Orange. Τώρα το ZTE Skate κυκλοφορεί ως Orange Monte Carlo:
https://shop.orange.co.uk/mobile-phones/orange-monte-carlo

ioankat

Το zte blade ηταν φονεασ γιγαντων… Πηρεσ android, smartphone, αναλυση 800×480, 3.5 ιντσεσ, με ραδιο και οτι μπορεισ να θεσ απο ενα smartphone, και φοβερη υποστηριξη απο την κοινοτητα… Κανω μαζι του τα παντα… εκυοσ απο απαιτητικο gaming. Εχει βεβαια και τα μειονεκτηματα του: κατα τη γνωμη μεγαλυτερο η camera 🙁 Και ολα αυτα για 159€ τοτε… Επανασταση! Πολλα κινητα βγηκαν πισω του και ηταν μαπα απο καταξιωμενουσ κατασκευαστεσ, htc wildfire,κατι πετσοκομμενα samsung πχ mini και αλλα. Απλα δεν ειναι το κινητο μοστρα που θα αφησεισ στο τραπεζι στον καφε με την παρεα και θα κανει “μπαμ”… Δεν ειναι φιγουρατο. Αλλα κανει οτι κανουν τα αλλα, αθορυβα, χωρισ μπλαζε λουκ… και ακομη δεν με εχει προδωσει.
PS: ειναι και stock android. Plain vanilla flavour

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.