Huawei Emotion User Interface, Πρώτη επίδειξη στην IFA 2012

Μπορεί η Huawei να μην έδειξε κάποια καινούρια συσκευή της στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε στη φετινή IFA 2012, αλλά μας έδειξε το νέο user interface το οποίο και ονομάζει Emotion UI, το οποίο χρησιμοποιεί όλα τα καλά στοιχεία του Android, ενώ επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση του smartphone, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Το User Interface μπορεί να ομαδοποιεί τις εφαρμογές σε επιμέρους σύνολα, ενώ η διαγραφή του εικονιδίου μίας εφαρμογής θα απεγκαθιστά και την ίδια την εφαρμογή από το σύστημα. Θα υπάρχουν και πολλά ενδιαφέροντα themes, ενώ το κεντρικό μενού χρήσης του τηλεφώνου θα είναι το Uni home.

Μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί μαζί με μερικά screeshots.

, Huawei Emotion User Interface, Πρώτη επίδειξη στην IFA 2012

, Huawei Emotion User Interface, Πρώτη επίδειξη στην IFA 2012

, Huawei Emotion User Interface, Πρώτη επίδειξη στην IFA 2012

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Πολύ όμορφο και λειτουργικό το νέο UI της Huawei.Πολύ καλή δουλειά.

Tasos Chrys

Copy-Paste MIUI , έξυπνη κίνηση από την Huawei.

giorgio

Μπράβο της, πολύ καλή δουλειά. Βέβαια, έχει χρησιμοποιήσει κάποια στοιχεία από άλλα interfaces αλλά τα έχει αφομοιώσει! Ακόμα και από Windows Phone.

djibril13

καλυτερα να εβαζαν αυτουσια την MIUI rom…

Panos7GR

Οχιιιιιι! Όχι άλλα UI! Δεν χρειαζόταν από την Huawei να μπει στο τρυπάκι των άλλων επωνύμων κατασκευαστών και να δημιουργήσει το δικό της UI. Πλέον το Stock Android από την ICS και μετά πέρα από πιο γρήγορο έγινε πιο όμορφο. Τα UI είναι ο κύριος λόγος που αργεί η εκάστοτε εταιρία να βγάλει γρήγορα τις αναβαθμίσεις της (εδώ με το ελαφρώς πειραγμενο Stock Android η Huawei αργεί να βγάλει updates, τώρα με ένα δικό της UI τι θα γίνει;) και άσε που το κινητό το κάνει πιο αργό (πχ το UI της Sony) γιατί ουσιαστικά είναι bloatware… Πέρα όμως από την άποψή μου γενικά για τα UI οφείλω να παραδεκτώ πως είναι από τα πιο όμορφα που έχω δει και φαίνεται και πολύ πρακτικό. Αυτή την κίνηση μάλλον την έκανε για να μας δείξει στην πράξη πως το θέμα “smartphones” το πήρε πολύ στα σοβαρά και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις άλλες επώνυμες εταιρίες στον χώρο. Μακάρι αυτό να το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο δηλαδή με άμεση υποστήριξη των επόμενων συσκευών της. Εγώ πάντως την Huawei την έχω σταμπαρει μιας και την συμπαθώ περισσότερο από τους υπόλοιπους Κινέζους (καθαρά από θέμα γούστου μου), μιας και από… Συνέχεια »

paul

η huawei μπορει να ειναι μια εξαιρετικη εταιρια στα κινητα και γενικοτερα ενας κολλοσος αλλα ρε αδερφε οι αναβαθμησεις που εχει βγαλει κ το ui της δεν μου αρεσουν καθολου…ειδικα για το παλιο ideos x5 που ενω με την froyo πεταγε μολις εβαλαν την gingerbread ειχε τρελα κολληματα κ τα κουμπια πατιοντουσαν μονα τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.