Siri: Screenshots δείχνουν την έλευσή της στο OS X

Η Apple ετοιμάζεται να φέρει την ψηφιακή βοηθό Siri στην επόμενη έκδοση του OS X. Ενώ αναμένουμε να ρίξουμε μια ματιά στο νέο feature, κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference (WWDC) τον Ιούνιο, το MacRumors έχει screenshots που δείχνουν τη Siri σε Mac.

Το ασπρόμαυρο logo της Siri εμφανίζεται στην μπάρα του μενού μέσα σε ένα κουτί το οποίο γράφει μέσα τη λέξη “Siri” και βρίσκεται δίπλα στο εικονίδιο του spotlight. Το δεύτερο screenchot δείχνει το εικονίδιο σε στρογγυλό σχήμα και πολύχρωμο. Το MacRumors επισημαίνει ότι το leak έρχεται από αξιόπιστη πηγή, χωρίς να αναφέρει ποια είναι.

Αναφέρεται ότι όταν γίνει click στο εικονίδιο θα εμφανίζεται μια μορφή κύματος για να αντιλαμβάνεται ο χρήστης ότι η Siri είναι έτοιμη να ακούσει. Επιπλέον, υπάρχει και το “Hey Siri” feature, το οποίο όμως θα είναι απενεργοποιημένο by default.

Το MacRumors αναφέρει ότι η ανάπτυξη είναι σε αρχικό στάδιο και τα εικονίδια μπορεί να αλλάξουν. Όσο για τα χαρακτηριστικά, η Apple αναμένεται να βάλει τις ίδιες εντολές με το iOS.

siri os x, Siri: Screenshots δείχνουν την έλευσή της στο OS X

siri os x, Siri: Screenshots δείχνουν την έλευσή της στο OS X

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.