7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Ανακοινώθηκε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 65 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για το μοντέλο Emdoor EM-I8170 με οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Intel Z3735G (Bay Trail), μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Τον περασμένο Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης MWC 2014 η Microsoft μας είχε προετοιμάσει ότι αναμένονται πολύ προσιτά Windows 8.1 tablets μέσα στο καλοκαίρι και πρόσφατα είδαμε το ποιοτικό 7ιντσο Toshiba Encore Mini με τιμή 120 δολάρια.

Στα 65 δολάρια όμως δεν περιμέναμε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows!

Emdoor EM-I8170, 7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antreas

Στα 50 ευρω τετραπύρηνο, με 1 GB ram, 16 GB ενσωματωμένη , hd οθόνη και windows 8.1 που θα αναβαθμιστεί σε windows 10 ?
Απιστευτο.. σίγουρα θα το αγοράσω

RigoMS

Το θέλω!!!

Κωνσταντίνος

Λόγο δουλειάς και με άνεση λέω οτι απλά δε βγάζουν τίποτα, απλά είναι κράχτης το μηχάνημα. Το κείμενο απλά τα λέει όλα:

“The availability of the tablet outside China isn’t known yet, but Emdoor doesn’t seem to know at this point if it’s going to reach outside the boundaries of its home market.”

Άρα πάει να πει οτι κάτι σίγουρα δε πάει καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Software Microsoft Windows 7 Windows 8

Το 26% των desktops χρησιμοποιεί ακόμη Windows XP

Μπορεί η Microsoft να προσπαθεί να βάλει στην «άκρη» τα Windows XP καθώς στις 8 Απριλίου στάματησε την υποστήριξή τους μαζί με το Office 2003, όμως περισσότεροι από το 26% των χρηστών συνεχίζει ακόμη να δείχνει την προτίμησή του στα Windows XP. Αυτό που ουσιαστικά έκανε η Microsoft είναι ότι σταμάτησε το λανσάρισμα των updates […]