Samsung, ετοιμάζει AMOLED και 13.3 ιντσών LCD tablets

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το GSMArena η Samsung ετοιμάζει τρία νέα tablets τα οποία θα έχουν Super AMOLED οθόνες. Και τα τρία έρχονται σε 3G και Wi-Fi versions και έχουν WQXGA ανάλυση οθόνης 2,560 x 1,600 αλλά διαφορετικά μεγέθη.

Να πούμε ότι το «3G» μπορεί να αναφέρεται σε 3G + LTE αν και τα LTE μοντέλα συνήθως λήγουν με τον αριθμό 5.

Πρώτο είναι το Samsung T801/T800 «Chagall» το οποίο μάλλον θα αποκαλείται Samsung Galaxy Tab S. Η Super AMOLED οθόνη θα είναι 10.5 ιντσών. Το Samsung T701/T700 ή «Klimt» με Super AMOLED θα έχει μέγεθος 8.4 ιντσών. Και τα 3 έχουν εμφανιστεί στο AnTuTu και εμφανίζονται να έχουν Exynos 5 chipset με τέσσερις Cortex-A15 πυρήνες χρονισμένους στα 1.9GHz και τέσσερις Cortex-A7 πυρήνες χρονισμένους στα 1.3GHz, hexa-core Mali-T628 GPU και 32-bit dual-channel 933MHz LPDDR3e RAM που “εγγυάται” multitasking χωρίς προβλήματα.

Επίσης, έχουν 8MP εξωτερικές κάμερες και 2MP εμπρόσθιες κάμερες αλλά και fingerprint reader.

Τέλος, το Samsung T911/T910 «Warhol» έχει μέγεθος οθόνης 13.3 ιντσών. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά γνωρίζουμε ότι όπως και τα Galaxy Tab S θα τρέχει με Android 4.4 KitKat που θα έχει τις προσαρμογές της Samsung. Ίσως να έχει LCD οθόνη αντί για AMOLED αλλά θα έχει την ίδια ανάλυση, 2,560 x 1,600 pixel.
, Samsung, ετοιμάζει AMOLED και 13.3 ιντσών LCD tablets
, Samsung, ετοιμάζει AMOLED και 13.3 ιντσών LCD tablets

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Οκ να δω tablet 💊 a la z2 tablet με οθόνη 13 ίντσες αλλά όχι και Samsung. Έτσι κι αλλιώς χωρίς το ελάχιστο πάχος και βάρος δεν μπορείς να μεταχειριστης ταμπλέτες 10 και άνω. ( έπιασα Ζ2 ταμλετ public και πραγματικά έμεινα άφωνος, πανάλαφρο και πανλεπτο

Αντρέας

10 ιντσών και άνω

Τομ

Εγω να πω μονο οτι τα app για το android ειναι για κινητα και στρετσαρισμενα στις πολυ μεγαλες οθονες. Οι 13 ιντσες μας μαραναν. Δυστυχως για tablet που να βγαζεις δουλεια θες ipad, η το surface pro. Αν θες να ζωγραφιζεις και internet τοτε ναι note tablet. Αλλα οι εφαρμογες στις 10 και ειδικα στις 13 ιντσες δειχνουν γελοιες. Στις πιο μικρες ιντσες οκ αλλα τα 8αρια ταμπλετ ειναι σχετικα κοντα στα 5.5 και 6 κινητα

Kilplix

Tom δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εισαι λαθος.. δεν παιζει ρολο αν ειναι 5 ιντσες ή 600….αν εχουν την ιδια αναλυση θα ειναι ακριβως το ιδιο

Τομ

Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου εξηγησω αυτο που εννοω. Σκεψου οτι περαν της αναλυσης οι εφαρμογες στα κινητ εχουν και ενα αναλογο scaling για να μην φαινονται παρα πολυ μικρα. Αυτο το scaling περναει και στα tablet με αποτελεσμα τα πραγματα να φαινεται τεραστια. Δεν ξερω αν με καταλαβες. Σε εναν υπολογιστη οπως τα λες θα ηταν.

Το ipad αντιθετα εχει εφαρμογες ειδικες για το ipad. Με οτι αυτο συνεπαγεται δηλαδη αλλο scaling ισως περισσοτερες δυνατοτητες. Δεν ειμαι και γω ειδικος.

konstantine73

Και το lag (κλασσικά) θα πηγαινει συννεφο….

@Tom…..

Υπαρχουν και τα baytrail υβριδια και είναι μια χαρα για να κανεις την δουλεια σου….
Εχω το asus t100 και είναι σουπερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.