Xbox Live και PlayStation Network, δέχτηκαν επίθεση

Οι online πλατφόρμες Xbox Live και Playstation Network είχαν πέσει για αρκετές ώρες ύστερα από φημολογούμενη επίθεση από hackers την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτή η διακοπή των λειτουργιών είναι παρόμοια με αυτή που συνέβη πριν από δυο εβδομάδες όταν η ομάδα Lizard Squad ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο PSN.

Οι χρήστες και των δυο δικτύων δεν μπορούσαν να κάνουν sign in και όπως φαίνεται αυτό προκλήθηκε από DDoS επιθέσεις.

xbox live psn down, Xbox Live και PlayStation Network, δέχτηκαν επίθεση

Η ομάδα Lizard Squad ανέφερε ότι σταμάτησε την επίθεση αφού ο ιδρυτής της file sharing υπηρεσίας Mega, Kim Dotcom προσέφερε στην ομάδα 3,000 premium accounts και δέχτηκε το deal. Αρχικά επέστρεψε το Xbox Live και το Playstation Network σήμερα.

Για την ιστορία να πούμε ότι εχθές η Sony Pictures κυκλοφόρησε online μέσω YouTube Movies, Google Play και Xbox Video, την ταινία The Interview. Όμως, δεν γωρίζουμε αν η επίθεση σχετίζεται με την ταινία

xbox live psn down, Xbox Live και PlayStation Network, δέχτηκαν επίθεση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Μια απορία έχω ο Dotcom τι σχέση έχει με όλα αυτά και προσέφερε premium accounts;

Νίκος

Απαράδεκτοι, πληρώνουμε συνδρομή για να μείνουμε εκτός υπηρεσιών τόσες ώρες; Αν είναι δυνατόν. Αυτή η ντροπή, ξεπλένεται μόνο με δωρεάν συνδρομή του Gears Of War 4 εντός 2ου τριμήνου του 2015.

Μάκης

Εγώ με λύπη μου διαπιστώνω ότι η hackers κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να υπάρχει μια εταιρία να μπορεί να τους δόση ένα γερό χτύπημα ώστε να καταλάβουν ποιος είναι το αφεντικό! αντί αυτού όχι μόνο είναι ανήμποροι να κάνουν κάτι απέναντι στους hackers σαν εταιρίες, υποχωρούν και τους δίνουν και ότι θέλουν και έτσι η hackers βλέποντας την αδυναμία τον εταιριών κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. (( και ο κόσμος εντομεταξή ταλαιπωρείτε χάρις τους μ………κες )).

Lefteris

Αυτή η ντροπή ξεπλένετε με μήνυση, πληρώνουμε την υπηρεσία για να είμαστε online και είναι η δεύτερη αν όχι η τρίτη φορά που πέφτει απο τους ίδιους χάκερ, να σημειωθεί ότι το psn είναι ακόμα πεσμένο, απλά απαράδεκτοι! Τουλάχιστον στο ps3 η συνδρομή είναι free στο 4 όχι όποτε ναι έχω μεγάλες απαιτήσεις άλλωστε πιο το νόημα να δίνεις λεφτά για υπηρεσίες που δεν λειτουργούν!

Grigsgr

@Μάκης
δεν θα σχολιάσω κάτι σχετικά με το άρθρο αλλά ρε φίλε, υπάρχει κάτι που το σκοτώνεις όπως γράφεις. Λέγεται ορθογραφία. Αλήθεια;
“η hackers”;
“εταιρία”;
“δόση”;
“εταιρίες”;
“η hackers” δεύτερη φορά!!!!
“εταιρίες” επιμένεις!
“η hackers” μήπως είναι κάποια κυρία στην οποία αναφέρεσαι για τρίτη φορά;
“εταιριών” μήπως τελείωσες τώρα το δημοτικό και σου έμαθαν να το γράφεις έτσι;
“εντοματαξή”; έλα τώρα. πλάκα κάνεις.
“ταλαιπωρείτε”; δεν είμαστε πολλοί εμείς που ταλαιπωρούμε τον κόσμο. ο κόσμος ταλαιπωρείται απο τις ενέργειες αυτές; το έπιασες;

εν τω μεταξύ!!! καλό θα ήταν να μάθεις να γράφεις! δεν τα λέω με κακία αυτά που σχολιάζω αλλά πόνεσαν τα μάτια μου να τα διαβάζω.

Παρακαλείται ο Κώστα ή όποιος ασχολείται με τα σχόλια αν το διαγράψει, τουλάχιστον να διορθώσει και τα ορθογραφικά.

Archaic

Στο PSN δεν ξέρω τι παίζει αλλά στο XBOX Live για περίπου 20 λεπτά δεν μπορούσα να μπω χθες αλλά μετά όλα κομπλέ ( μέχρι στιγμής ). Δεν ξέρω αν θεωρείται hacking αυτού του είδους οι “επιθέσεις” αλλά οι εταιρίες ας λάβουν τα μέτρα τους γιατί μιλάμε για τεράστια δυσφήμιση.

Bottox

@Grigsgr Μπορεί να μην το λες με κακια αλλα δεν είναι σωστό να διορθώνεις τον άλλο….
Κανείς δεν είναι τέλειος ούτε καν εγώ που στο λέω αυτό, άλλα έλα στην θέση του @Μάκης (και του κάθε @Μάκης) που πετάγεται ο οποιοσδήποτε και του την λέει (ακόμα και αν είναι καλοπροαίρετο αυτό) δημόσια
το παιδί έτσι μπορεί και έτσι θα γράφει.

Φιλικά πάντα

μαρκος

μαλλον βγαλαν το interview σε παιχνιδι

Parastas

@Grigsgr
Μαι ώλω των σαιβαζμώ αλά τω δοικώ σου σχώλυο θαίλι σβύσοιμω

nio

Η περίπτωση ο Μάκης να είναι ομογενής σου πέρασε απο το μυαλο?

Μάκης

@Bottox Φίλε χρόνια πολλά και καλές γιορτές!! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και που με υποστήριξες παρόλο που δεν με ξέρεις καν! θέλω να πω στον γλυκομίλητο φίλο {{ Grigsgr }} ένα μεγάλο μπράβο που ξέρει καλύτερη ορθογραφία από μένα, αλλά αυτός δεν παλεύει 10 και χρόνια να μάθει να γράφει και να διαβάζει όπως εγώ λόγω του μεγάλου βαθμού δυσλεξίας που έχω. Όπως και να χει δεν με πείραξαν τα όσα είπε,εξάλλου όπως είπε και ο ίδιος (( δεν τα λέω με κακία )) με ενημέρωσε δηλαδή το παιδί για να προσέχω άλλη φορά ώστε να κάνω λιγότερα λάθει.

Grigsgr

Να με συγχωρείτε τότε που εγώ δεν κρίνω έναν άνθρωπο από το αν είναι δυσλεκτικός ή αν είναι μετανάστης! Αντιμετωπίζω τους ανθρώπους το ίδιο. Όσο για τον συγκεκριμένο φίλο,πραγματικά δεν το έγραψα με κακία αλλά δεν το δέχομαι να βλέπω να “σκοτώνουν” τη γλώσσα μας έτσι. Όπως μπορούμε όλοι, έτσι και ο συγκεκριμένος, μπορεί να βάλει την αυτόματη διόρθωση και να κάνει τη δουλειά του σωστά και χωρίς λάθη. Τρόποι υπάρχουν. Δεν καταλαβαίνω τη λογική με την οποία υπερασπίζεστε κάποιον που δεν γνωρίζετε με μεγάλη ευκολία και κατηγορείτε κάποιον που επίσης δεν γνωρίζετε με την ίδια ευκολία.
Όποιος δεν το δέχεται ας αρχίσει να γράφει και με greeklish τουλάχιστον να μην καταλαβαίνουμε τα ορθογραφικά.

Parastas

Ενώ τα Greeklish δεν σκοτώνουν την γλώσσα μας;

Grigsgr

Κατάλαβες εσύ @parastas κάτι τέτοιο από αυτο που έγραψα;
Η τελευταία πρόταση είναι πολύ εύκολο να την καταλάβεις. Διάβασε την επόμενη φορά καλύτερα.
Προφανώς και τη σκοτώνουν αλλα τουλάχιστον εκεί δεν βγάζουμε τα μάτια μας να διαβάσουμε,είναι Greeklish και εξαρχής ξέρουμε τι να περιμένουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.