Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPN

Το τελευταίο διάστημα η Opera κάνει σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τις αλλαγές στον browser της, έτσι ώστε να πείσει περισσότερους να τον χρησιμοποιήσουν. Την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωσε νέα έκδοση με native ad-blocker σε desktop και mobile.

Επιπλέον, πρόσφατα ο Opera έγινε ο πρώτος μεγάλος browser με ενσωματωμένο δωρεάν VPN στην έκδοση για developers.

Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του απεριόριστου και δωρεάν VPN app για iOS. Το νέο Opera VPN app είναι διαθέσιμο δωρεάν και δεν έχει κανέναν περιορισμό στην ποσότητα δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η Opera δηλώνει πως προς το παρόν δεν σκοπεύει να προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες (μελλοντικά αυτό μπορεί να αλλάξει).

Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν την περιοχή μέσω της οποίας θέλουν να γίνει η σύνδεσή τους. Μεταξύ των επιλογών είναι ΗΠΑ, Καναδάς, Σιγκαπούρη, Γερμανία. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να μπλοκάρει trackers και διαφημίσεις.

opera ios vpn, Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPN

opera ios vpn, Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPN

opera ios vpn, Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPNω

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως δουλεύει ακριβώς αυτό; έχω κακή εμπειρία από vpns σε υπολογιστή όπου άλλαζαν τις ρυθμίσεις του browser, άλλαζαν επίσης το registry και χωρίς πολλά πολλά τα έκαναν άνω κάτω με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια.

Επίσης όπως παραδοσιακά πολλά “σπασμένα” προγράμματα αλλάζουν proxies και servers στον υπολογιστή γι’αυτό είναι και αρκετά επικίνδυνα. Μαζί με αυτά και ένα adblocker που δε θυμάμαι ποιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.