Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPN

Το τελευταίο διάστημα η Opera κάνει σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τις αλλαγές στον browser της, έτσι ώστε να πείσει περισσότερους να τον χρησιμοποιήσουν. Την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωσε νέα έκδοση με native ad-blocker σε desktop και mobile.

Επιπλέον, πρόσφατα ο Opera έγινε ο πρώτος μεγάλος browser με ενσωματωμένο δωρεάν VPN στην έκδοση για developers.

Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του απεριόριστου και δωρεάν VPN app για iOS. Το νέο Opera VPN app είναι διαθέσιμο δωρεάν και δεν έχει κανέναν περιορισμό στην ποσότητα δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η Opera δηλώνει πως προς το παρόν δεν σκοπεύει να προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες (μελλοντικά αυτό μπορεί να αλλάξει).

Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν την περιοχή μέσω της οποίας θέλουν να γίνει η σύνδεσή τους. Μεταξύ των επιλογών είναι ΗΠΑ, Καναδάς, Σιγκαπούρη, Γερμανία. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να μπλοκάρει trackers και διαφημίσεις.

opera ios vpn, Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPN

opera ios vpn, Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPN

opera ios vpn, Opera VPN: Επίσημα το iOS app με δωρεάν και απεριόριστο VPNω

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως δουλεύει ακριβώς αυτό; έχω κακή εμπειρία από vpns σε υπολογιστή όπου άλλαζαν τις ρυθμίσεις του browser, άλλαζαν επίσης το registry και χωρίς πολλά πολλά τα έκαναν άνω κάτω με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια.

Επίσης όπως παραδοσιακά πολλά “σπασμένα” προγράμματα αλλάζουν proxies και servers στον υπολογιστή γι’αυτό είναι και αρκετά επικίνδυνα. Μαζί με αυτά και ένα adblocker που δε θυμάμαι ποιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.