Xbox One: Ξεπερνά τις πωλήσεις του PS4 για 4ο συνεχόμενο μήνα

Η μεγάλη μάχη στην αγορά των κονσολών είναι μεταξύ Sony και Microsoft, με την πρώτη να μας έχει συνηθίσει να κερδίζει σε αριθμούς πωλήσεων. Ωστόσο, για τέταρτο μήνα στη σειρά το Xbox One κάνει περισσότερες πωλήσεις από το Sony PS4.

Η Microsoft έκανε την παραπάνω ανακοίνωση επικαλούμενη στοιχεία από την εταιρεία ερευνών NPD, που αναφέρει ότι για τον μήνα Οκτώβριο το Xbox One ήταν η best-selling κονσόλα. Εκτός από τις ΗΠΑ, το Xbox One ήταν η κονσόλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε Μ. Βρετανία και Αυστραλία.

Ο Mike Nichols, ο επικεφαλής του τμήματος marketing στην επίσημη δήλωση έγραψε: “Τhanks to the passion of Xbox fans worldwide and their continued excitement for Xbox One S, Xbox One was once again the best-selling console in October in the U.S., U.K. and Australia according to NPD Group and GfK Entertainment”.

“Το Xbox One ήταν η best-selling κονσόλα στις ΗΠΑ για τους 4 προηγούμενους μήνες, σε Μ. Βρετανία και Αυστραλία, κάνει τις καλύτερες πωλήσεις για δυο συνεχόμενους μήνες”.

Τον Σεπτέμβριο η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 Pro για 4K HDR gaming και τιμή 399 ευρώ και όπως είχε δηλώσει η ίδια ήρθε για να αποτρέψει τους gamers να πάνε σε PC. Όμως φαίνεται πως στις πωλήσεις (σε συγκεκριμένες περιοχές τουλάχιστον) έχει ισχυρό ανταγωνισμό από το Xbox One.

xbox one outsells ps4, Xbox One: Ξεπερνά τις πωλήσεις του PS4 για 4ο συνεχόμενο μήνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.