Σταματά η υποστήριξη SMS από το Hangouts app για Android

hangouts sms, Σταματά η υποστήριξη SMS από το Hangouts app για Android

Η Google είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζει κι άλλες αλλαγές στο Hangouts. Αν και η ίδια δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες τη θέλουν να σταματά την υποστήριξη SMS από το Hangouts. Η εταιρεία φέρεται να έχει στείλει σχετικό email προς τους διαχειριστές της G Suite.

Μέσα από το email τους ειδοποιεί ότι στους χρήστες του Hangouts από 27 Μαρτίου θα εμφανίζεται ένα μήνυμα που θα λέει ότι από 22 Μαΐου η υποστήριξη SMS σταματά εντελώς από το Android app.

Στο συγκεκριμένο email η Google αναφέρει ότι από πέρσι έχει κάνει αρκετές αλλαγές μεταξύ των οποίων είναι τα video meetings και οι καλύτερες ομαδικές συζητήσεις. Στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών, θα αφαιρέσει και την υποστήριξη SMS.

“Last year, we announced several improvements to the most popular features of Google Hangouts, such as the new video meetings experience and better group chat messaging. As part of that ongoing effort, we will be removing carrier SMS text messaging from Hangouts on Android after May 22, 201”.

Φαίνεται πως οι αριθμοί Google Voice θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και μετά τις 22 Μαΐου. Η αλλαγή θα επηρεάσει τα μηνύματα SMS που αποστέλλονται και λαμβάνονται από αριθμούς που ανήκουν σε παρόχους.

Από 27 Μαρτίου οι χρήστες του Hangouts στο Android θα προτρέπονται να επιλέξουν κάποιο άλλο default messaging app που έχουν ήδη εγκατεστημένο στο κινητό τους. Αν δεν έχουν, θα ανακατευθύνονται σε Google Play για να κατεβάσουν κάποιο άλλο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.