Το OnePlus 7 θα ανακοινωθεί αυτή την Τρίτη;

OnePlus 7, Το OnePlus 7 θα ανακοινωθεί αυτή την Τρίτη;

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau με δημοσίευση του στο Twitter ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει μία ανακοίνωση του επόμενου launch event.  Μπορεί ο Pete να μην αποκάλυψε τι ακριβώς θα ανακοινωθεί εκείνη την μέρα μπορούμε όμως να θεωρήσουμε πως θα αποκαλυφθεί το επόμενο smartphone τη εταιρείας.

To OnePlus 7 αναμένεται κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου σε δύο εκδόσεις. Το απλό μοντέλο και το Pro όπως υποστηρίζει ο leakster Steve H.McFly.

Το απλό μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 6.4 ιντσών με notch τύπου σταγόνας και διπλή κάμερα με την κύρια να είναι 48MP. Με λίγα λόγια το OnePlus 7 θα μοιάζει αρκετά με το 6T.

Η Pro έκδοση από την άλλη θα διαθέτει καμπυλωτή οθόνη 6.64 ιντσών ανάλυσης QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz με pop-up selfie κάμερα. Η πίσω κάμερα θα έχει τριπλή διάταξη. Ακόμη μία διαφορά θα παρατηρηθεί στην χωρητικότητα της μπαταρίας η οποία θα φτάνει τα 4000mAh.

Εσωτερικά τα δύο smartphone θα είναι ίδια καθώς θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 855 και θα έρθουν με το Android Pie. Αργότερα μέσα στο έτος αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία 5G έκδοση της Pro έκδοσης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad featured iPad

iPad Pro (2024): Αυτές είναι οι πιο αξιοπρόσεκτες αναβαθμίσεις

Το νέο iPad Pro (2024) της Apple έφτασε με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που δείχνει πως μάλλον άξιζε η αναμονή.

Business Exynos featured Samsung

Η Samsung ετοιμάζεται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου της τσιπ Exynos 3nm

Samsung και Synopsys ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου ότι τα χυτήρια της Samsung ετοιμάζονται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου τσιπ Exynos 3nm.

Gear featured iPad Pro

TrendForce: Η Apple θα στείλει 4,5 έως 5 εκατομμύρια OLED iPad Pro το 2024

Η τελευταία έκθεση της TrendForce προβλέπει ότι η Apple θα στείλει μεταξύ 4,5 και 5 εκατομμύρια OLED iPad Pro φέτος.

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.