Samsung Galaxy S11: Ίσως έχει τριπλή selfie κάμερα

Samsung Galaxy S11 τριπλή selfie κάμερα, Samsung Galaxy S11: Ίσως έχει τριπλή selfie κάμερα

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το punch hole με την κυκλοφορία των Galaxy S10 τον Φεβρουάριο του 2019 και συνέχισε αυτήν την μόδα στο Note 10. Το S10+ ενσωμάτωνε διπλή selfie κάμερα και τωρα, σύμφωνα με μία πατέντα που εντοπίστηκε το Galaxy S11 ίσως έχει τριπλή selfie κάμερα.

Η πατέντα κατατέθηκε στο Korean Intellectual Property Office (KIPO) και παρουσιάζει ένα punch hole στην πάνω αριστερά γωνία με τρεις κάμερες. Τα S10+ και S10 5G ενσωματώνουν μία κύρια κάμερα και έναν depth αισθητήρα ο οποίος ευθύνεται για το bokeh effect στις portrait φωτογραφίες. Με την νεα πατέντα, ίσως δούμε και έναν ultra wide φακό. Ίσως, όμως η Samsung αντικαταστήσει την depth κάμερα με δύο νέους αισθητήρες οι οποίοι θα υποστηρίζουν 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου παρόμοιο με αυτό των Pixel 4 και των iPhone.

Επιπλέον, στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα smartphone με πολύ μικρά bezel αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το screen-to-body ratio.

Η Samsung αναμένεται να φέρει στην αγορά τρία συνολικά S11. Το S11+, το απλό S11 και το πιο οικονομικό S11e. Ξεκινώντας λοιπόν από την Plus έκδοση, αυτή θα μπορούσε να εξοπλιστεί με τριπλή selfie κάμερα ενώ τα άλλα δύο θα έχουν διπλή και μονή αντίστοιχα.

Το νέο flagship smartphone της Samsung αναμένεται να έχει folded περισκοπική κάμερα των 108MP και  φασματογράφο. Η αποκάλυψη του ίσως γίνει μερικές μέρες πριν την MWC 2019 τον Φεβρουάριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.