Samsung Galaxy S11: Ίσως έχει τριπλή selfie κάμερα

Samsung Galaxy S11 τριπλή selfie κάμερα, Samsung Galaxy S11: Ίσως έχει τριπλή selfie κάμερα

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το punch hole με την κυκλοφορία των Galaxy S10 τον Φεβρουάριο του 2019 και συνέχισε αυτήν την μόδα στο Note 10. Το S10+ ενσωμάτωνε διπλή selfie κάμερα και τωρα, σύμφωνα με μία πατέντα που εντοπίστηκε το Galaxy S11 ίσως έχει τριπλή selfie κάμερα.

Η πατέντα κατατέθηκε στο Korean Intellectual Property Office (KIPO) και παρουσιάζει ένα punch hole στην πάνω αριστερά γωνία με τρεις κάμερες. Τα S10+ και S10 5G ενσωματώνουν μία κύρια κάμερα και έναν depth αισθητήρα ο οποίος ευθύνεται για το bokeh effect στις portrait φωτογραφίες. Με την νεα πατέντα, ίσως δούμε και έναν ultra wide φακό. Ίσως, όμως η Samsung αντικαταστήσει την depth κάμερα με δύο νέους αισθητήρες οι οποίοι θα υποστηρίζουν 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου παρόμοιο με αυτό των Pixel 4 και των iPhone.

Επιπλέον, στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα smartphone με πολύ μικρά bezel αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το screen-to-body ratio.

Η Samsung αναμένεται να φέρει στην αγορά τρία συνολικά S11. Το S11+, το απλό S11 και το πιο οικονομικό S11e. Ξεκινώντας λοιπόν από την Plus έκδοση, αυτή θα μπορούσε να εξοπλιστεί με τριπλή selfie κάμερα ενώ τα άλλα δύο θα έχουν διπλή και μονή αντίστοιχα.

Το νέο flagship smartphone της Samsung αναμένεται να έχει folded περισκοπική κάμερα των 108MP και  φασματογράφο. Η αποκάλυψη του ίσως γίνει μερικές μέρες πριν την MWC 2019 τον Φεβρουάριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.