Πότε θα ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S11;

Samsung Galaxy S11 παρουσίαση, Πότε θα ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S11;

Τα τελευταία high-end smartphone της Samsung που ακούνε στο όνομα Galaxy Note 10 και Note 10+ αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο στο γνωστό Unpacked event της εταιρείας, ωστόσο οι φήμες γύρω από το επόμενο μεγάλο smartphone έχουν ξεκινήσει. Σημαντικό όμως είναι και το πότε θα γίνει η παρουσίαση του Samsung Galaxy S11.

Η Samsung έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες φορές τα high-end smartphone της στην έκθεση MWC. Βέβαια υπήρξαν smartphone της σειράς S, όπως το Galaxy S10 τα οποία παρουσιάστηκαν σε δικά τους αυτόνομα event. Πιο συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός παρουσίασε τα Galaxy S10 μερικές ημέρες πριν την MWC 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα, το ίδιο θα συμβεί και με το Galaxy S11 το οποίο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου του 2020. Η MWC 2020 θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου. Το Techblog.gr θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Βαρκελώνης για να σας μεταφέρει όλα τα νέα.

Για το Galaxy S11 είδαμε το προηγούμενο διάστημα τα πρώτα 3D renders τα οποία παρουσιάζουν το φημολογούμενο spectrometer και την κάμερα τετραπλής διάταξης η οποία λέγεται ότι θα ενσωματώνει κύριο αισθητήρα στα 108MP.

Το smartphone ή τα smartphone ανάλογα με το πόσα θα αποφασίσει να φέρει η Samsung στην αγορά θα ενσωματώνουν πιθανόν τον Snapdragon 865 και ίσως τον επόμενο Exynos 9830 με μνήμη RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 8 και 128GB αντίστοιχα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.