Samsung Galaxy S11: Το trademark “Space Zoom” ίσως προδίδει ακόμα ένα χαρακτηριστικό

, Samsung Galaxy S11: Το trademark “Space Zoom” ίσως προδίδει ακόμα ένα χαρακτηριστικό

Η Samsung κατέθεσε στο European Union Intellectual Property Office (EUIPO) ένα νέο trademark ονόματι Space Zoom το οποίο ίσως προδίδει ένα ακόμη χαρακτηριστικό της κάμερας του Galaxy S11 που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο. Το trademark της Samsung δεν αναφέρεται σε κάποιο hardware κομμάτι το οποίο θα τοποθετηθεί στο smartphone αλλά σε ένα software το οποίο θα επιτρέψει στο smartphone να κάνει zoom σε ένα αντικείμενο χωρίς όμως να ρίχνει την ποιότητα της φωτογραφίας. Η Samsung φαίνεται πως θέλει να χρησιμοποιήσει τον όρο Space Zoom για την λειτουργία hybrid zoom την οποία αναπτύσσει.

, Samsung Galaxy S11: Το trademark “Space Zoom” ίσως προδίδει ακόμα ένα χαρακτηριστικό

Αυτό φυσικά γίνεται με σκοπό να βελτιωθεί η κάμερα των high-end flagship smartphone που θα κυκλοφορήσει η Samsung το 2020 ενσωματώνοντας τεχνολογίες παρόμοιες με αυτές των P30 Pro της Huawei καθώς και του OPPO Reno 10x Zoom. Για την κάμερα του Samsung Galaxy S11 γνωρίζουμε από παλαιότερη φήμη ότι ίσως ενσωματώνει έναν 108MP αισθητήρα καθώς και 5x optical zoom.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.