Samsung Galaxy S11: Θα έχει κάμερα 108 Megapixel και 5x optical zoom;

Samsung Galaxy S11 108 5x optical zoom, Samsung Galaxy S11: Θα έχει κάμερα 108 Megapixel και 5x optical zoom;

Απέχουμε τουλάχιστον 5 μήνες από την αποκάλυψη των Samsung Galaxy S11 ωστόσο πληροφορίες υποδεικνύουν σημαντικές αλλαγές στην κάμερα του επόμενου flagship smartphone του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού.

Όλες οι εταιρείες εν έτη 2019 “μάχονται” για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών οι οποίες θα ανεβάσουν την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο στα smartphone. Αυτό φυσικά μπορεί να συμβεί είτε αποκλειστικά με την βοήθεια του software όπως κάνει η Google μέχρι τώρα είτε με την τοποθέτηση πολλαπλών καμερών σε συνδυασμό με το software. Τον δεύτερο δρόμο έχουν ακολουθήσει οι περισσότερες εταιρείες και σε αυτόν φαίνεται πως θα μπει και η Google με την κυκλοφορία των Pixel 4.

Τώρα πληροφορίες στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι η Samsung θα φέρει στα νέα Galaxy S11 κάμερα με αισθητήρα των 108MP. Αυτόν δηλαδή που εφαρμόστηκε στο Mi MIX Alpha. Η κάμερα με τον αισθητήρα των 108MP υποστηρίζει την Tetracell τεχνολογία η οποία συνδυάζει τέσσερα pixel σε ένα με αποτέλεσμα να παράγει 27MP φωτογραφίες.

Η κύρια κάμερα των 108MP θα συνδυάζεται πιθανόν με έναν Time-of-Flight αισθητήρα ο οποίος θα ξεκλειδώσει τις AR δυνατότητες.

Το optical zoom αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα το S11 θα ενσωματώνει 5x optical zoom κάμερα την οποία θα προμηθευτεί η Samsung από μία θυγατρική της.

Για την κάμερα ακούσαμε και το προηγούμενο διάστημα. Σε εκείνο το report αναφερόταν η αύξηση της ανάλυσης στις φωτογραφίες και η τοποθέτηση μεταβλητού διαφράγματος. Για το Samsung Galaxy S11 έχουμε και άλλες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το τηλέφωνο θα έχει διπλή οθόνη στο μπροστά και πίσω μέρος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimbo

ΘΑ εχει 5χ ζουμ και το βαζουν και στον τιτλο, λες και ειναι κατι τρομερο ή και νεο ή κατι μοναδικο ρε παιδι μου, μα 5χ ζουμ ;;; που ειμαστεε στον μελλον;; δεν το εχω ξανα δει αυτοο ;; ειναι τρελοο, μπραβο σαμσουνγκ ευγε παιδι μου !! καλα κανετε ρε κουφαλες, καλα κανετε και παιρνετε απο αυτην την εταιρια, δεν βλεπετε καινοτομιες να πουμε..δωστε 1000 ευρω για το 2020 αυτο ζουμ ειναι τζαμπα, μας κλεβεις ρε σαμσσουνγκ οικογενεια δεν εχεις ;;

Γιαννης

Κωστα, Γεωργιο ξερω οτι αυτο που γραφω ειναι εκτος θεματος αλλα επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το samsung galaxy s10 plus ξερετε εαν εχει ραδιοφωνο για ελληνικους σταθμους, εαν οχι υπαρχει εφαρμογη που δεν χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ; ευχαριστω

Ανδρεας

Το ραδιόφωνο είναι ίδιο σε όλες τις χώρες. δεν έχει μπάντες ανα χώρα.
Αν έχει ράδιοFM ένα κινητό θα λειτουργεί 100% και στην Ελλάδα.
Αν θέλεις λοιπόν το Galaxy s10 plus να έχει ράδιο FM , θα πρέπει να βρεις την έκδοση με snapdragon 855. Αυτη η έκδοση πωλείται στην Αμερική και όχι στην Ευρώπη.

Πανοςδ

Και ποια είναι αυτή η εφαρμογή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.