Samsung Galaxy S11: Το trademark “Space Zoom” ίσως προδίδει ακόμα ένα χαρακτηριστικό

, Samsung Galaxy S11: Το trademark “Space Zoom” ίσως προδίδει ακόμα ένα χαρακτηριστικό

Η Samsung κατέθεσε στο European Union Intellectual Property Office (EUIPO) ένα νέο trademark ονόματι Space Zoom το οποίο ίσως προδίδει ένα ακόμη χαρακτηριστικό της κάμερας του Galaxy S11 που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο. Το trademark της Samsung δεν αναφέρεται σε κάποιο hardware κομμάτι το οποίο θα τοποθετηθεί στο smartphone αλλά σε ένα software το οποίο θα επιτρέψει στο smartphone να κάνει zoom σε ένα αντικείμενο χωρίς όμως να ρίχνει την ποιότητα της φωτογραφίας. Η Samsung φαίνεται πως θέλει να χρησιμοποιήσει τον όρο Space Zoom για την λειτουργία hybrid zoom την οποία αναπτύσσει.

, Samsung Galaxy S11: Το trademark “Space Zoom” ίσως προδίδει ακόμα ένα χαρακτηριστικό

Αυτό φυσικά γίνεται με σκοπό να βελτιωθεί η κάμερα των high-end flagship smartphone που θα κυκλοφορήσει η Samsung το 2020 ενσωματώνοντας τεχνολογίες παρόμοιες με αυτές των P30 Pro της Huawei καθώς και του OPPO Reno 10x Zoom. Για την κάμερα του Samsung Galaxy S11 γνωρίζουμε από παλαιότερη φήμη ότι ίσως ενσωματώνει έναν 108MP αισθητήρα καθώς και 5x optical zoom.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.