WhatsApp: Διάθεσιμο το Dark Mode για iOS και Android

, WhatsApp: Διάθεσιμο το Dark Mode για iOS και Android

Dark Mode on Android

Το Dark Mode είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος αλλά και των εφαρμογών. Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια χρήστες και μετά από δοκιμές που έγιναν στο Android το Dark Mode κυκλοφορεί επίσημα τόσο στο λειτουργικό σύστημα της Google όσο και το iOS της Apple.

Το Android 10 κυκλοφόρησε με τα Pixel 4 και ενσωματώνει Dark Mode λειτουργία, αν λοιπόν έχετε εγκατεστημένη αυτήν την έκδοση του λειτουργικού τότε το WhatsApp θα αλλάξει αυτόματα στο Dark Mode. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του iOS 13 που κυκλοφόρησε η Apple με τα iPhone 11. Στην περίπτωση όμως που έχετε το Android 9 θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Dark Mode της εφαρμογής χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

, WhatsApp: Διάθεσιμο το Dark Mode για iOS και Android

Dark Mode on iOS

Ωστόσο, το Dark Mode του WhatsApp δεν θα έχει καθαρό μαύρο χρώμα, αλλά ένα σκούρο γκρι. Αυτό συμβαίνει γιατί το μαύρο σε συνδυασμό με το άσπρο μπορεί να κουράσει τα μάτια του χρήστη. Αντί λοιπόν για ένα μαύρο background στο WhatsApp θα εφαρμοστεί ένα background γκρι χρώματος το οποίο θα μειώσει την φωτεινότητα, την αντανάκλαση και θα βελτιώσει την αντίθεση και το διάβασμα κατά την διάρκεια της νύχτας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Μονο στα pixel ισχύει αυτο?σε op παρολο που εχω dark mode δεν αλλαξε κάτι στην εφαρμογη

Makis

Σε ios ακολουθεί τις ώρες του dark mode για όποιον έχει το iphone ρυθμισμένο έτσι. Ειδάλλως το κάνεις χειροκίνητα από settings/display & brightness. Δηλαδή στο ios δεν το ρυθμίζεις από τα settings της εφαρμογής. Δουλεύει καλά.

kostas

δεν μπορω να το βρω πουθενα παρολο που εχω dark mode.περιεργο

Γιώργος

Σε Samsung S9(Android 10), μόλις ενεργοποίησα το dark mode απο τα toggles, αυτόματα έγινε dark και το WhatsApp. Όντως είναι γκρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.