WhatsApp: Διάθεσιμο το Dark Mode για iOS και Android

, WhatsApp: Διάθεσιμο το Dark Mode για iOS και Android

Dark Mode on Android

Το Dark Mode είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος αλλά και των εφαρμογών. Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια χρήστες και μετά από δοκιμές που έγιναν στο Android το Dark Mode κυκλοφορεί επίσημα τόσο στο λειτουργικό σύστημα της Google όσο και το iOS της Apple.

Το Android 10 κυκλοφόρησε με τα Pixel 4 και ενσωματώνει Dark Mode λειτουργία, αν λοιπόν έχετε εγκατεστημένη αυτήν την έκδοση του λειτουργικού τότε το WhatsApp θα αλλάξει αυτόματα στο Dark Mode. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του iOS 13 που κυκλοφόρησε η Apple με τα iPhone 11. Στην περίπτωση όμως που έχετε το Android 9 θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Dark Mode της εφαρμογής χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

, WhatsApp: Διάθεσιμο το Dark Mode για iOS και Android

Dark Mode on iOS

Ωστόσο, το Dark Mode του WhatsApp δεν θα έχει καθαρό μαύρο χρώμα, αλλά ένα σκούρο γκρι. Αυτό συμβαίνει γιατί το μαύρο σε συνδυασμό με το άσπρο μπορεί να κουράσει τα μάτια του χρήστη. Αντί λοιπόν για ένα μαύρο background στο WhatsApp θα εφαρμοστεί ένα background γκρι χρώματος το οποίο θα μειώσει την φωτεινότητα, την αντανάκλαση και θα βελτιώσει την αντίθεση και το διάβασμα κατά την διάρκεια της νύχτας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Μονο στα pixel ισχύει αυτο?σε op παρολο που εχω dark mode δεν αλλαξε κάτι στην εφαρμογη

Makis

Σε ios ακολουθεί τις ώρες του dark mode για όποιον έχει το iphone ρυθμισμένο έτσι. Ειδάλλως το κάνεις χειροκίνητα από settings/display & brightness. Δηλαδή στο ios δεν το ρυθμίζεις από τα settings της εφαρμογής. Δουλεύει καλά.

kostas

δεν μπορω να το βρω πουθενα παρολο που εχω dark mode.περιεργο

Γιώργος

Σε Samsung S9(Android 10), μόλις ενεργοποίησα το dark mode απο τα toggles, αυτόματα έγινε dark και το WhatsApp. Όντως είναι γκρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.