Ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να προσλάβει τον δημιουργό του Killed by Google

Google, Ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να προσλάβει τον δημιουργό του Killed by Google

Σε περίπτωση που έχει τύχει και δεν έχεις ακούσει ποτέ για την ιστοσελίδα Killed by Google, να σε ενημερώσουμε ότι είναι από τα πιο αστεία πράγματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος κρατάει ημερολόγιο με όλα τα projects, τα apps, και γενικότερα τα περίπου 200 προϊόντα που έχει “σκοτώσει” ανά τα χρόνια ο τεχνολογικός κολοσσός. Μερικά παραδείγματα, είναι το Google Reader, το κοινωνικό δίκτυο Plus, το Inbox, το Deskbar, και άλλα.

Αυτή η συνεργασία δεν θα βγάλει πουθενά

Τώρα, και σύμφωνα με τον δημιουργό του Killed by Google, Cody Ogden, η εταιρεία τον προσέγγισε διότι θέλει να τον προσλάβει. Ο ίδιος κοινοποίησε τα νέα σε όσους χρήστες που τον ακολουθούν στο Twitter, και τους ρώτησε πώς θα έπρεπε να απαντήσει σε αυτό το αίτημα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Cody Ogden δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τη Google, και προσεγγίζει το θέμα με το ίδιο χιούμορ που τον οδήγησε στη δημιουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι η μοναδική εμπειρία που έχει στο να δουλεύει με τον τεχνολογικό κολοσσό είναι η απογοήτευση. Οπότε, θεωρούμε δεδομένο ότι τίποτα και κανείς δεν θα βάλει χέρι στο Killed by Google, εκτός και αν η εταιρεία αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον του Cody Ogden.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Η Google παρουσίασε τέσσερις νέες δυνατότητες Android που δεν θα περιορίζονται στα Pixel

Η Google λανσάρει τέσσερις νέες δυνατότητες Android, οι οποίες δεν θα περιορίζονται στα Pixel της, ενώ υπάρχει και μία για το Wear OS.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold παίρνουν την πρώτη τους ενημέρωση

H Google κυκλοφόρησε τα Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL και 9 Pro Fold τον περασμένο μήνα και τώρα λαμβάνουν την πρώτη τους ενημέρωση λογισμικού.

Software featured Google Google Play Store

Google Play Store: Επιτρέπει την εγκατάσταση ή ενημέρωση έως και τριών εφαρμογών ταυτόχρονα

Οι χρήστες Android, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, μπορούσαν να εγκαταστήσουν/ενημερώσουν μόνο μία εφαρμογή από το Google Play Store κάθε φορά.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9: Teardown βίντεο δείχνει τη μεγάλη αλλαγή από το περυσινό μοντέλο

Το πιο πρόσφατο teardown βίντεο για το Google Pixel 9 έρχεται από το PBK reviews για να μας δείξει μια καλή ματιά στο εσωτερικό του.