Ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να προσλάβει τον δημιουργό του Killed by Google

Google, Ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να προσλάβει τον δημιουργό του Killed by Google

Σε περίπτωση που έχει τύχει και δεν έχεις ακούσει ποτέ για την ιστοσελίδα Killed by Google, να σε ενημερώσουμε ότι είναι από τα πιο αστεία πράγματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος κρατάει ημερολόγιο με όλα τα projects, τα apps, και γενικότερα τα περίπου 200 προϊόντα που έχει “σκοτώσει” ανά τα χρόνια ο τεχνολογικός κολοσσός. Μερικά παραδείγματα, είναι το Google Reader, το κοινωνικό δίκτυο Plus, το Inbox, το Deskbar, και άλλα.

Αυτή η συνεργασία δεν θα βγάλει πουθενά

Τώρα, και σύμφωνα με τον δημιουργό του Killed by Google, Cody Ogden, η εταιρεία τον προσέγγισε διότι θέλει να τον προσλάβει. Ο ίδιος κοινοποίησε τα νέα σε όσους χρήστες που τον ακολουθούν στο Twitter, και τους ρώτησε πώς θα έπρεπε να απαντήσει σε αυτό το αίτημα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Cody Ogden δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τη Google, και προσεγγίζει το θέμα με το ίδιο χιούμορ που τον οδήγησε στη δημιουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι η μοναδική εμπειρία που έχει στο να δουλεύει με τον τεχνολογικό κολοσσό είναι η απογοήτευση. Οπότε, θεωρούμε δεδομένο ότι τίποτα και κανείς δεν θα βάλει χέρι στο Killed by Google, εκτός και αν η εταιρεία αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον του Cody Ogden.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.