Microsoft Surface Duo 2: Πιο ραφιναρισμένο και λεπτό

, Microsoft Surface Duo 2: Πιο ραφιναρισμένο και λεπτό

Renders από το Microsoft Surface Duo 2 κάνουν την εμφάνισή τους και δείχνουν μία ενδιαφέρουσα εικόνα. Από τις εικόνες αυτές επιβεβαιώνεται ότι η Microsoft βρίσκεται σε ένα στάδιο προετοιμασίας για τη δεύτερη γενιά του αναδιπλούμενου smartphone της.

Οι εικόνες του Microsoft Surface Duo 2 δείχνουν μία όμορφη αναδιπλούμενη συσκευή με το λογότυπο της Microsoft, το οποίο υποστηρίζει τη λειτουργία stylus, με την κάμερα στο πίσω μέρος, στοιχείο που μαρτυρεί ότι δεν θα μπορεί να γίνει αναδίπλωση της οθόνης για 360 μοίρες, όπως συνέβαινε με το Microsoft Surface Duo.

, Microsoft Surface Duo 2: Πιο ραφιναρισμένο και λεπτό

Οι φήμες θέλουν την Microsoft να εξοπλίζει το Surface Duo 2 με Qualcomm Snapdragon 888, άρα και δυνατότητες 5G, συνδεσιμότητα NFC και ενσωμάτωση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι. Στο πίσω μέρος, το camera setup φαίνεται να είναι τριπλό, χωρίς να διευκρινίζεται το είδος του αισθητήρα.

Είναι ακόμα νωρίς για να πει κανείς πότε θα εμφανιστεί επισήμως το Microsoft Surface Duo 2, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των foldables καλεί όλους τους κατασκευαστές να παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software microsoft surface duo Android 11

Microsoft Surface Duo: Θα πάρει το Android 11 στα τέλη του χρόνου

Το Microsoft Surface Duo συνεχίζει να υποστηρίζεται και μετά από την παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Smartphones Microsoft Microsoft Surface microsoft surface duo

Κάτοχος Surface Duo ηλεκτρίστηκε και έκαψε το χέρι του στην προσπάθειά του να το φορτίσει

Φαίνεται πως ένας άτυχος κάτοχος του Surface Duo της Microsoft έκαψε το χέρι του στην προσπάθεια να το βάλει να φορτίσει.

Smartphones Microsoft microsoft surface duo

Surface Duo: Έρχεται το Φεβρουάριο στην Ευρώπη με τιμή 1.299 ευρώ;

To ταξίδι του Microsoft Surface Duo στην Ευρώπη φαίνεται πως ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες, με τιμή ελαφρώς χαμηλότερη.

Smartphones featured Microsoft microsoft surface duo

Microsoft Surface Duo: Έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη!

Μετά από πολλές φήμες, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα πως το Surface Duo έρχεται στην Ευρώπη, τουλάχιστον σε επιλεγμένες αγορές.