Microsoft Surface Duo: Έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη!

Surface Duo, Microsoft Surface Duo: Έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη!

Μετά από πολλές φήμες, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα πως το Surface Duo έρχεται στην Ευρώπη, τουλάχιστον σε επιλεγμένες αγορές. Συγκεκριμένα, το dual-screen smartphone θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 σε Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το επίσημο blog των Windows και μας εξέπληξε θετικά. Δυστυχώς, πέραν της επίσημης ανακοίνωσης, η Microsoft δε μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα δούμε τις συσκευές, όμως μας προετοιμάζει για περισσότερες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως περιμέναμε βέβαια, η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις πρώτες αγορές που θα κυκλοφορήσει το Surface Duo, όμως μπορεί να το δούμε λίγο αργότερα. Επίσης, πρέπει να δούμε αν η συσκευή θα κρατήσει την ιδιαίτερα υψηλή τιμή της, ή αν θα έχουμε κάποια “έκπτωση” εμείς στην Ευρώπη επειδή άργησε τόσο να έρθει.

Θέλετε να δοκιμάσετε το Surface Duo, ή πλέον είναι αργά;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

στα λεφτα του μπορεις ν αγορασεις fold 2!

Manolis

Με τόσο θάψιμο που έχει φάει από τους reviewers στις ΗΠΑ αμφιβάλλω αν θεωρείται καλή αγορά ή συσκευή.

SUPS 👨‍⚖️

μαλλον για το duo εννοει ο φιλος οχι το fold

Nickolas

Όταν πρώτο κυκλοφόρησε είχα ενθουσιαστεί, δυστυχώς με αυτά που έχω δει δεν βγήκε και τόσο καλή η συσκευή και στο hardware και στο software, συν δε βλέπω να έχει υποστήριξη από τους developers. Οπότε όσο φτηνά και να την φέρουν δε νομίζω ότι συμφέρει να την πάρει κάποιος, ειδικά με τον επεξεργαστή που έχει, που πολύ αμφιβάλω αν θα κοστίζει κάτω από χιλιάρικο.

SUPS 👨‍⚖️

σωστος… κατα τα αλλα το κοβω στα 1500 να ερθει ευρωπη…απατη θα παει…πρπει να σοβαρευτει η microsoft και να βγαλει συσκευη της προκοπης…

Charlie

Αν έτρεχε windows on ARM με δυνατότητα εκτέλεσης προγραμμάτων android και x64 θα ήταν φοβερό. Έτσι δεν λέει μια και με την πανάκριβη τιμή.

cafeine

Το χω ήδη από Νοέμβριο και είναι απλά τέλειο…οι reviewers έκαναν το review τους με το σκεπτικό ότι είναι smartphone αλλά στην πράξη είναι hybrid smartphone+tablet και θα έπρεπε να ψαχτούν πολύ περισσότερο… πέρα από την κάμερα που είναι όντως outdated για 2020, κατα τα άλλα είναι άψογη συσκευή …

πολλά από τα bugs του Σεπτεμβρίου έχουν ήδη ληθεί

ps. εκει στο techblog καλύτερα να ψάχνεστε λίγο αντι απλά να κάνετε copy paste

Last edited 3 years πριν by cafeine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.