H Apple θυμάται τον Steve Jobs 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

, H Apple θυμάται τον Steve Jobs 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τη στιγμή που ο Steve Jobs άφησε την τελευταία του πνοή και η Apple τον θυμάται. Για την περίσταση, στον επίσημο δικτυακό της τόπο η Apple έχει ένα αφιέρωμα με τίτλο “Celebrating Steve”.

O συνιδρυτής της Apple και μεγάλος οραματιστής της τεχνολογίας, ο Steve Jobs, άφησε αυτόν τον κόσμο, αφήνοντας μία μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του, την οποία και η Apple τιμά και σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο επίσημο site της Apple υπάρχει ένα μήνυμα από την Laurene Powell Jobs και την υπόλοιπη οικογένειά του, μαζί με ένα τρίλεπτο video tribute.

Μπορεί τα τρία λεπτά να φαντάζουν λίγα για να μπορέσει κανείς να δώσει όλο το εύρος της σκέψης και τις μοναδικές παρεμβάσεις του Steve Jobs, οι προτάσεις του οποίου βοήθησαν εν πολλοίς στη διαμόρφωση της εικόνας του τεχνολογικού κόσμου όπως τον βιώνουμε σήμερα. Όταν ένας άνθρωπος είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη επαφή του κόσμου με το iMac, το iPad και το iPhone, τότε δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει ίχνος υπερβολής στην παραπάνω πρόταση.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.