Apple: Ψάχνει τρίτο προμηθευτή για τα τσιπ μνήμης

Apple, Apple: Ψάχνει τρίτο προμηθευτή για τα τσιπ μνήμης

Apple, Apple: Ψάχνει τρίτο προμηθευτή για τα τσιπ μνήμης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Apple αναζητά έναν τρίτο προμηθευτή των τσιπ μνήμης NAND, λόγω των ελλείψεων. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία συνεργάζεται κυρίως με τη Samsung και ακολούθως με την SK Hynix. Άτομα με γνώση επί του θέματος ισχυρίζονται πως κοιτάζει προς το μέρος της κινεζικής Yangtze Memory Technologies.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν πως ο κατασκευαστής έχει ήδη υποβάλει τα δείγματά του στην Apple και έχει λάβει έγκριση, αφού πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Μάλιστα, αναφέρουν πως η πρώτη αποστολή τσιπ NAND θα γίνει το Μάιο.

Βέβαια, το design των τσιπ της Yangtze δεν είναι τόσο εξελιγμένος όσο της Samsung, επομένως αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στις βασικές συσκευές της, όπως το φετινό iPhone SE.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.