Έρχεται Apple iPad Pro 16″ την επόμενη χρονιά;

ipad pro, Έρχεται Apple iPad Pro 16″ την επόμενη χρονιά;

Η Apple αναπτύσσει ένα μεγαλύτερο iPad 16 ιντσών που ελπίζει να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με σημερινή αναφορά από τον Wayne Ma τoυ The Information. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο μοντέλο iPad που έχει υπάρξει ποτέ, ξεπερνώντας κατά πολύ το iPad Pro 12,9″.

«Ένα iPad 16 ιντσών πιθανότατα θα απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες όπως γραφίστες και σχεδιαστές που προτιμούν μια μεγαλύτερη οθόνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Δεν δόθηκαν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη φημολογούμενη συσκευή, η οποία θα είχε το ίδιο μέγεθος οθόνης με ένα MacBook Pro 16″, παρέχοντας στους χρήστες έναν σημαντικά μεγαλύτερο καμβά για να εργαστούν.

Η ιδέα πίσω από αυτές τις κινήσεις είναι να αντικατασταθεί το laptop από το iPad. Mε το Stage Manager για το multitasking, είναι πιο κοντά από ποτέ στο να το πετύχει.

Ο αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg πέρυσι ισχυρίστηκε ότι η Apple διερευνούσε την ιδέα για μεγαλύτερα iPad που θα μπορούσαν να «θολώσουν» περαιτέρω τις γραμμές μεταξύ ενός tablet και ενός φορητού υπολογιστή.

Ακόμα, νωρίτερα φέτος, ο πολύ ακριβής αναλυτής της βιομηχανίας οθονών Ross Young ισχυρίστηκε ότι η Apple αναπτύσσει επίσης ένα μεγαλύτερο iPad Pro 14″ με οθόνη mini-LED. Συνδυάζοντας τις δύο αυτές φήμες, είναι πιθανό η Apple να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μοντέλα iPad Pro 14″ και 16″ το επόμενο έτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.