Nokia: Νέα συμφωνία με την Samsung για τις πατέντες 5G

Nokia Samsung 5G, Nokia: Νέα συμφωνία με την Samsung για τις πατέντες 5G

H Nokia ανακοίνωσε την υπογραφή νέας συμφωνίας με τη Samsung σχετικά με διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες που έχει αναπτύξει, σε συνέχεια προηγούμενης συμφωνίας των δύο εταιρειών η οποία έληξε στα τέλη του 2022.

“Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η οποία καλύπτει θεμελιώδους σημασίας ευρεσιτεχνίες της Nokia στο 5G και σε άλλες τεχνολογίες, η Samsung θα καταβάλει πληρωμές στη Nokia για μια περίοδο πολλών ετών, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου 2023”, όπως ανακοίνωσε η φινλανδική εταιρεία, μεταδίδει το Reuters.

Οι όροι της συμφωνίας παραμένουν εμπιστευτικοί, όπως αναφέρει η Nokia στην ανακοίνωσή της, όπου προσθέτει ωστόσο ότι η συμφωνία είναι συνεπής με τις ανακοινωθείσες μακροπρόθεσμες προοπτικές της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 7: Leak υποδηλώνει 50% ταχύτερη φόρτιση

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το smartwatch επόμενης γενιάς Galaxy Watch 7 αργότερα μέσα στο έτος και το wearable εμφανίζεται ήδη σε μια λίστα FCC.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A33: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1

Η Samsung συνεχίζει να φέρνει το One UI 6.1 σε όλο και περισσότερα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A, με το επόμενο στη λίστα να είναι το Galaxy A33.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτό θα είναι το σύστημα κάμερας του αναδιπλούμενου

Η σειρά Galaxy Z Flip της Samsung ολοένα και βελτιώνεται, με το περσινό Galaxy Z Flip 5 να είναι μια καλή αναβάθμιση συγκριτικά με το Galaxy Z Flip 4.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.