Samsung QNC990 8K Neo QLED 98” με ηχεία 120W [ΙFA 2023]

Samsung QNC990, Samsung QNC990 8K Neo QLED 98” με ηχεία 120W [ΙFA 2023]

Η Samsung παρουσίασε την νέα της κορυφαία τηλεόραση QNC990 8K Neo QLED 98 ιντσών στον εκθεσιακό της χώρο στην IFA 2023.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Διαθέτει HDR10, HDR1o+, HDR10+ Adaptive, HDR10+ Gaming, HLG και εκατοντάδες τοπικές ζώνες μείωσης φωτεινότητας για υψηλή φωτεινότητα. Ακόμα, προσφέρει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz με υποστήριξη για AMD FreeSync Premium Prο και αντιθαμβωτική επίστρωση για μείωση της αντανάκλασης από πηγές φωτός. Η Samsung λέει ότι το πάνελ είναι βαθμονομημένο από την Pantone χαρακτηρίζει την αναπαραγωγή χρωμάτων της τηλεόρασης ως εξαιρετικά ακριβή.

Διαθέτει ρύθμιση ηχείων 6.4.4 καναλιών με έξοδο ήχου 120 W. Άλλες δυνατότητες ήχου περιλαμβάνουν Dolby Atmos Wireless, Q-Symphony 3.0, Object Tracking Sound, Adaptive Sound+ και Active Voice Amplifier.

Η τηλεόραση χρησιμοποιεί το τσιπ Neo Quantum Processor 8K και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Tizen 7.0. Διαθέτει όλες τις εφαρμογές streaming ήχου και βίντεο πάνω από άλλες λειτουργίες όπως Bixby, Samsung Gaming Hub, Samsung TV Plus, Samsung Health, SmartThings Hub, Game Bar 3.0 και Super Ultrawide Game View. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν τέσσερις θύρες HDMI 2.1, θύρες USB, μια θύρα οπτικής εξόδου, μια θύρα RF, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, Ήχος Tap, Tap View, Miracast, Wireless DeX και AirPlay 2.

Αυτή η νέα τηλεόραση 8K 98 ιντσών βασίζεται στον σχεδιασμό που η Samsung αποκαλεί Infinite Slim Design, ο οποίος χρησιμοποιεί μέταλλο για τα πλαίσια καθώς και για το πίσω μέρος. Η τηλεόραση έχει ένα εξαιρετικά λεπτό πλευρικό προφίλ, ενώ τα πλαίσια είναι επίσης λεπτά. Τα ηχεία βρίσκονται στο πίσω μέρος και σε όλες τις άκρες της τηλεόρασης. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με τον έξυπνο φωτισμό Philips Hue. Διαθέτει One Connect Box, που διευκολύνει το σετάρισμα της τηλεόρασης.

Όπως θα έχετε καταλάβει πρόκειται για ένα ακριβό μοντέλο. Στοιχίζει περίπου 49,9 εκ. KRW στην Κορεάτικη αγορά ή περίπου €36.000.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.