vivo X Fold 4: Αυτά είναι τα specs της κάμερας και της μπαταρίας

vivo X Fold 4, vivo X Fold 4: Αυτά είναι τα specs της κάμερας και της μπαταρίας

To vivo X Fold 4 δεν αναμένεται να φτάσει μέχρι το 2025, αλλά οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα και την μπαταρία του έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τον αξιόπιστο leaker Digital Chat Station δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από τη vivo. Εκτός από τον ισχυρισμό ότι θα υπάρχει μόνο ένα X Fold 4 και όχι κάποια δεύτερη έκδοση του αναδιπλούμενου, ο DCS διέρρευσε επίσης ορισμένες από τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Καταρχάς, το X Fold 4 λέγεται ότι θα διαθέτει μια τεράστια μπαταρία 6.000 mAh, κάτι που είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Παρά το γεγονός ότι έχει μια τόσο μεγάλη μπαταρία μέσα, το X Fold 4 θα είναι στην πραγματικότητα ελαφρύτερο και πιο λεπτό από το X Fold 3. Σύμφωνα με τον leaker, θα ζυγίζει περίπου 21x γραμμάρια και έχει πάχος μόνο 8,x mm. Συγκριτικά, το X Fold 3 ζυγίζει 236 γραμμάρια και έχει πάχος 11,2 mm.

Όσον αφορά την κάμερα του τηλεφώνου, vivo X Fold 4 λέγεται πως θα διαθέτει κύρια κάμερα 50 megapixel και αισθητήρα τηλεφακού περισκοπίου. Και οι δύο θα βρίσκονται σε ένα στρογγυλό camera island που μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα φλας LED και μια τρίτη ultrawide κάμερα.

Για παράδειγμα, τόσο το X Fold 3 όσο και το X Fold 2 διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας, επομένως είναι λογικό το επόμενο μοντέλο να ακολουθεί την ίδια φόρμουλα. Βασικά, το X Fold 4 είναι πιθανό να έρθει με τρεις κάμερες 50 megapixel, όπως ακριβώς και το X Fold 3.

Οι τελευταίες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται από τον DCS είναι πιο βατές από τις υπόλοιπες. Το X Fold 4 θα τροφοδοτείται από τον επερχόμενο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι οι προκάτοχοί του είχαν το πιο πρόσφατο κορυφαίο chipset της Qualcomm, μοιάζει λογικό και το X Fold 4 να χρησιμοποιεί το τσιπ Snapdragon 8 Gen 4.

Τα X Fold 2 και X Fold 3 κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Απρίλιο, επομένως αναμένουμε ότι το X Fold 4 θα φτάσει στην αγορά όχι νωρίτερα από τον Απρίλιο του 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones Vivo smartphones

vivo X200: Νέα επίσημη εικόνα της επερχόμενης ναυαρχίδας τη δείχνει σε δύο εντυπωσιακά χρώματα

Η vivo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ναυαρχίδα της σειράς X200 στις 14 Οκτωβρίου και μέχρι τότε τροφοδοτεί με teaser το κινεζικό Weibo.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Η σειρά αποκτά έκδοση mini και αναβαθμισμένη κάμερα

Η σειρά vivo X200 θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει τα vivo X200 και vivo X200 Pro μαζί με το vivo X200 Pro mini.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X200: Το πρώτο δείγμα της κάμερας αναδεικνύει τις δυνατότητες ζουμ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Αν και απέχουμε σχεδόν ένα μήνα από την αποκάλυψη του vivo X200, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τα teaser δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην κάμερα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Επιβεβαιώθηκε το chipset και η ταχύτητα φόρτισης

Η σειρά vivo X200 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Οκτωβρίου σε μια εκδήλωση στο Πεκίνο και ήδη έχουν ακουστεί πολλές φήμες.