Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής; [community]

Η μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog δίνει μόνη της τις απαντήσεις μέσα από την εμπειρία και την αξιοπιστία των μελών της! Αυτή τη φορά θέλουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε και να αναδείξουμε τα καλύτερα πακέτα καρτοκινητής. Πείτε μας ποιο χρησιμοποιείτε, τι σας προσφέρει σε χρόνο ομιλίας, SMS και ίντερνετ.

Τι bonus έχετε σε κάθε ανανέωση; Πόσα πληρώνετε κάθε μήνα σε κάρτες και τι χρήσ κάνετε; Πείτε την εμπειρία σας και βοηθήστε άλλους φίλους να επιλέξουν. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Μάθε τι έχει προτείνει η κοινότητα:
NOVA ή OTE TV;
Ποια έιναι η καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας;
Ποιο κινητό έχετε;
Ποιο είναι το καλύτερο Double Play της αγοράς;

Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής;, Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής; [community]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

72 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος

Vodafone cu student exclusive . Mε 4 ευρώ έχεις 1000 λεπτά προς όλους για να μήνα και 200 MB.

Kostas-DOHA

Vodafone Καρτοκινητο €10
με 5€ 200 λεπτα ομιλιας min 3 λεπτά ελάχιστη χρεωση +250 MB 4G (online ανανεωση)
το εχω στον πιτσιρικα μου + στον πατέρα μου

Salas

Cosmote φοιτητικό, 600mb και 600 λεπτά προς What’s up κάθε 1η του μήνα (αν βάλεις πάνω από 10 ευρώ κάρτα τον προηγούμενο). Mε 7 ευρώ 100 sms και 1200 λεπτά προς όλους και με 1 ευρώ έχεις 300 sms προς what’s up ! Το προτείνω σε όλους τους φοιτητές, απλά συμφέρει!

Salas

@Κώστας Βλαχάκης
Όλα τα φοιτητικά πακέτα χρειάζονται φοιτητική ταυτότητα κοινός πάσο. Και απ’ όσο γνωρίζω από την cosmote ισχύουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 1 χρόνο πάνω κάτω. Τώρα για τo φοιτητικό της vodafone δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, γι’ αυτό όμως που είμαι σίγουρος είναι ότι κάθε φοιτητής το παίρνει δωρεάν όταν πάει να παραλάβει το πάσο του.

yoda

Φοιτητικό what’s up

-1000′ προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα, με 5€
– 1200′ και 100 SMS προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα, με 7€
– 300 SMS προς what’s up για ένα μήνα, με 1€

– 600΄προς what’s up και 600ΜΒ το μήνα, με προϋπόθεση ανανέωσης 10€ τον προηγούμενο μήνα
– Διπλάσιο χρόνο ομιλίας στα πακέτα CALL THEM ALL 600 & CALL THEM ALL PLUS με κάθε ενεργοποίηση πακέτου
– 600MB Internet για 1 μήνα με κάθε ανανέωση 10€

Gtar13

Το wind f2g φοιτητικό δίνει με 5 € : 1000 λεπτά προς όλους και 1gb δεδομένα.μεχρι 2 ενεργοποιήσεις ανα μήνα…..

Salas

@Κώστας Βλαχάκης
Όλα τα φοιτητικά πακέτα χρειάζονται φοιτητική ταυτότητα. Όσον αφορά τη διάρκεια του πακέτου ποικίλει, η cosmote για παράδειγμα διαρκεί μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ένα χρόνο περίπου. Τώρα για το πακέτο της vodafone δεν είμαι σίγουρος, αλλά για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι κάθε φοιτητής το παίρνει δωρεάν μόλις παραλαμβάνει τη φοιτητική του ταυτότητα από τα καταστήματα της vodafone.

manosv

καλησπερα σας…εδω και 1,5 χρονο εχω γυρισει τον αριθμο μου απο συμβολαιο wind σε καρτοκινητο q.αν εξαιρεσω το σημα που ορισμενες φορες μου κανει τον βιο αβιωτο,επειδη εχω ψαξει ολες τις προσφορες ολων των εταιρειων,πραγματικα η q εξακολουθει ο ορισμος της οικονομιας..με καθε ανανεωση 10 ευρω καθε μηνα εχω αυτοματα 1000′ προς q και 1gb mobile internet.απο τα 10 ευρω μενουν αυτοματα 9 και κατι,και βαζω 3 πακετα(χ3ευρω) των 100′ προς ολους.η μεγαλη μαγκια της q

manosv

καλησπερα σας..εδω και 1,5 χρονο εχω μετατρεψει τον αριθμο μου απο συμβολαιο wind σε καρτοκινητο q…αν εξαιρεσω το σημα(που ειναι το ιδιο με της wind)που ορισμενες φορες μου κανει τον βιο αβιωτο,κατα τ’αλλα ειμαι ακρως ικανοποιημενος…εχω ψαξει ολες τις προσφορες των εταιρειων και καμια δεν συμφερει οπως η q…ακομα και η ιδια η wind ειναι θυγατρικη της πλεον η q πολεμαει…γιατι?γιατι με καθε ανανεωση καθε μηνα λοιπον με 10 ευρω η q μου δινει αυτοματα 1000′ προς q και 1gb mobile internet…τα 10 ευρω που μενουν στη καρτα ειναι καθαρα 9 και κατι ευρω…βαζω λοιπον και 3 πακετα(χ3 ευρω) των 100′ προς ολους κινητα και σταθερα..η μεγαλυτερη μαγκια της q ειναι πως ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ με χρεωση ανα δευτερολεπτο,απο το πρωτο δευτερολεπτο…στην ουσια δηλαδη ειναι σαν να εχεις συμβολαιο αλλα χωρις λογαριασμους στο σπιτι και παραπανισιες χρεωσεις…με 10 ευρω λοιπον 1000′ προς q 300′ προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο,και 1GB mobile internet…ελπιζω να σας κατατοπισα επαρκως με την τοποθετηση μου

Στελιος Βοτσης

f2g πιστευω, διοτι καθε εβδομαδα δινει πλουσια δωρα

Gagarin

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι…
Όταν κάνετε μια τέτοια ερώτηση πρεπει να βάζουμε κάποιες δικλείδες…
Επειδή το θέμα το έχω ψάξει…τα φοιτητικά πακέτα είναι καλύτερα κ από συμβόλαιο σε μερικές καταστάσεις!!!Απο την άλλη δεν είναι δίκαιο να τα έχουμε στο γκάλοπ γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να έχουν όλοι…δλδ αν βγάλει αύριο η cosmote ένα φοβερό πακέτο ανέργων πρεπει να τρέχω έξω από τον ΟΑΕΔ…;
Όπως κ να έχει στην παρούσα φάση αν ήταν τώρα αυτή τη στιγμή να πας σε κάποια καρτοκινητή χωρίς να εισαι φοιτητής ή δεν ξέρω τι…είναι η q…
Ο λόγος είναι απλός…Με 10€ 1gb internet 1000λεπτα προς q κ η κάρτα μένει…
Μετά αγοράζεις 3 πακέτα των 100λεπτων με 9€ σύνολο 300 λεπτά αλλά με χρέωση ανα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο(μονο η q κ η frog το έχουν αυτό οι υπόλοιπες καρτοκινητες χρεώνουν 3λεπτα)
Αρα q!!!

Δημήτρης Κ.

Vodafone CU Students exclusive.4 ευρουλάκια και έχεις 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα,200 megabyte για τους πρώτους 4 μήνες τζάμπα και κάθε φορά που κάνεις ανανέωση γίνονται 600 +600 λεπτά πρός όλα τα CU νούμερα.Το καλό όμως είναι οτι τα λεπτά δεν λήγουν μόλις τελειώσει ο μήνας,αλλα μετράνε μαζί με του επόμενου μήνα,είχα φτάσει μιά φορά να έχω 2760 λεπτά προς όλα τα δίκτυα!! 😀

Ανέστης

Λοιπόν εγώ δεν μπορώ να λέω και πολλά διοτι εχω ακομα δυο χρονάκια να γίνω φοιτητής να μπορώ να έχω τα κούλ φοιτητικά πακέτα. Όπως και να’χει εγώ εχω What’s Up. Δίνω 5 ευρώ για 300′ και 300 SMS προς What’s Up και άλλα 5 για το Spotify με δωρεάν απεριοριστο live streaming μαζί με 80 MB Internet. Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι το σήμα. Δεν θα ξεχάσω στο 1ο Techblog Cafe στην Θεσσαλονίκη τώρα τον Σεπτέμβριο που έγινε, όταν προσπαθούσαμε να κατεβάσουμε στο Ζ3 του Κώστα το AnTutu με δεδομένα, και το Ζ3 στη μέση του δρόμου και δεν έπιανε καν E, ενώ εγώ που το κινητό μου δεν έχει και τόσο προχωρημένη κεραία δεδομενων (Xperia T) ήμουνα κυριολεκτικά στο τέρμα πίσω μέρος του μαγαζιού και έπιανα H+ !!!!!

Τομ

Πιστευω f2g εχει τα καλυτερα. Μπορεις να εχεις πολυ φτηνα mobile internet και λεπτα προς ολους. Τα φοιτητικα δεν ειναι σωστο να τα βαζουμε στην συγκεκριμενη συζητηση αλλιως υπαρχουν φοβερες προσφορες σε αυτη τη κατηγορια. Ομως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολοι

Γιώργος

Q φτηνό και ξεκάθαρο.

bobo1704

Προσωπικά είμαι χρήστης τόσο του What’s up, όσο και του Vodafone CU για πολλά χρόνια (ιδίως στο δεύτερο). Το δεύτερο είναι κλάσης ανώτερο κατά τη γνώμη μου…

Max91

Εμενα απο την Vodafone μου ειπανε οτι ισχυει οσο ισχυει και το φοιτητικο πασο μου…
οποτε Vodafone δαγκωτο, 600 λεπτα προς Vodafone καθε μηνα χωρις ΤΙΠΟΤΑ ουτε 1 cent ετσι απλα επειδη ειμαστε φοιτητες, και με μολις 4€ 1000 λεπτα προς ολους.

RigoMS

Τα φοιτητικά δεν προσφέρονται για το ευρύ κοινό οποτε άκυρο….το καλύτερο καρτοκινητό θεωρητικά το έχει η wind αλλα από άποψη σήματος εξυπηρετεί λίγους πανελλαδικά πάμε στο cu που σε ανάλογο τιμής με ότι προσφέρει είναι το Νο1 χαλαρά…και με online ενεργοποιήσει σε φορτώνουν με μπόνους …. Είχα την cosmote και μιλούσα με cosmoteκαι σταθερα και τώρα έχω Vodafone και μιλάω παλι με τους ίδιους με τα μισά λεφτά…

θοδωρης

WIND free2go…μακραν το καλυτερο σε ολα. ειδικα με ανανεωση 10 ευρω το μηνα απο paypal ή καταστημα σου δινει τρελα δωρα. Εχω και κοσμοτε whatsup μονο και μονο επειδη εχουν οι δικοι μου να με καλουν εκει.

P@NOS

Ειδικό πακέτο WIND
1000 προς όλους και 1000mb INTERNET με 5€!!
το έδιναν δώρο στα PUBLIC με την αγορά του NBA 2K15 σε οποιοδήποτε format…
Και μπορείς να το ενεργοποιησεις 3 φορες το μηνα…

PiXel

Σχετικά με τα φοιτητικά πακέτα:
1. Χρειάζεται πάσο (προπτυχιακού/μεταπτυχιακού/διδακτορικού) σε όλες τις εταιρίες
2. Για τη χρονική διάρκεια: τουλάχιστον στη Vodafone που είμαι εγώ -αλλά υποθέτω και στις άλλες 2- τα πακέτα ισχύουν έως ότου λήξει το πάσο (δηλαδή ν+2 έτη, για τις προπτυχιακές σχολές -6 για τις περισσότερες σχολές, 7 για τα πολυτεχνεία, 8 για τους γιατρούς). Και πάλι, όμως, υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που μένουν ενεργά και μετά τη λήξη τους (πχ το δικό μου έληξε 31/08/14 και έως και τον Οκτώβριο μπορούσα να ενεργοποιώ φοιτητικά πακέτα).
3. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα πακέτα από διαφορετικές εταιρίες μπορεί να έχει κάποιος, αρκεί να είναι άλλοι αριθμοί (δηλαδή σε ένα πάσο, μπορεί να έχεις ταυτόχρονα φοιτητικό και από Vodafone και από Cosmote και από Wind).

Νίκος

WhatsUp, 0 ευρώ το μήνα. Αναπάντηση κλίση και τέλος, όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε 😛

panos-erms

20 ευρω, δεκα για cu φοιτητικο και αλλα δεκα για what’s up φοιτητικο απεριοριστα λεπτα mb και μνμ

Pandelis

Vodafone cu . 300 λεπτά vodafone – Απεριόριστα Cu – Τρεις επιλογές αριθμών για απεριόριστη επικοινωνία – 300 λεπτά προς όλους + 100 λεπτά απο online bonus + 500 mb . Βάζεις και τρις φίλους σου στο πρόγραμμα σου στέλνουν απο 100 mb με το που κάνουν ανανέωση της κάρτας τους . Αυτό με 7 ευρώ . Και αν θες και κανα sms με 3 ευρώ τα βάζεις και αυτά . Ε μια χαρά με 10 ευρώ τα έχεις όλα . Νομίζω το καλύτερο για μη φοιτητές !! Πάντα είχα συμβόλαιο πεταμένα λεφτά νομίζω . Εδώ και δύο χρόνια μαξιμουμ να δώσω 15 ευρώ το μηνά και αυτό Χριστούγεννα και Πάσχα που μιλάμε λίγο παραπάνω !!

kostaspap

επειδη το εχω ψαξει το θεμα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.το καλυτερο πακετο το εχει η wind με το f2go και συγκεκριμενα το combo value το οποιο με 15ε το μηνα δινει 300 λεπτα προς ολους,100 μηνυματα προς ολους και 600 mb .τωρα αν αυτο το κανεις μεσα στις πρωτες μερες του μηνα παιρνεις δωρο αλλα 1000 mb.το προβλημα ειναι ομως στο δικτυο 3g που δεν ειναι καλο και στην απουσια φυσικα 4g και αυτος ειναι ο μονος λογος που σκεφτομαι να φυγω αλλα κοιτοντας τα αλλα πακετα απο τις αλλες εταιρειες ειμαι διστακτικος

Σπύρος

Εγώ cosmote έχω… Έχει προς το παρόν πακέτο με 5 ευρό 200 λεπτά προς όλους και άλλα 5 ευρό 500 MB αλλά μεταξύ μας είναι πολύ λίγα… Τα MB ειδικά σε όλες τις εταιρείες… Οι περισσότεροι έχουν SmartPhone πλέον και σε φάση μήνυμα και επικοινωνία μέσω viber και What up είναι ότι ποιο εύκολο και οικονομικό…

giannisj5

Εγω εχω CU φοιτητικο με 600′ προς cu και 600mb οποτε βαλω καρτα και βαζω με 4€ 1000′ προς ολους + 200mb. Το θεμα ειναι οτι θελω να παω προς whats up μερια επειδη εχει καλυτερο σημα (το οποιο θελω για ιντερνετ).

pavrami

cosmote student 20, με 16,80€ το μήνα εχω 1500′ προς cosmote και what’s up, 500′ προς άλλα δίκτυα, 200 sms, 2GB ίντερνετ και 1€ στην κάρτα

Χρήστος

νομίζω οτι Free 2 Go

mrliakoss

Wind: Φοιτητικό
1000′ και 1000mb με 5€ και κάθε εβδομάδα έχει δωρακια.
Από σήμα στην αρχή λίγα πράγματα πλέον Είναι πολύ καλά
Για Καστοριά μιλάω πάντα . Η+ μέχρι 14mbps download
και 4 mbps upload. Συμφέρει το μονο κακό είναι που
Δεν έχεις μηνύματα. (Παρεμπιπτόντως δεν Είμαι φοιτητής)

Εγώ έχω wuts up λόγο πληθυσμό από κόσμο που έχει, το τι συμφέρει είναι q χρέωση ανά δευτερόλεπτο δώρο λεπτά προς q και προς όλους και πολλά δώρα m b. Και χρόνο και πολλές προσφορές ακόμα σου αφήνει και τα λεφτά μέσα στην κάρτα με 10€ σου δίνει δώρο λεπτά προς q χωρίς εξτρά έξοδα ! Και ακόμα έχω wuts up λόγος ο πληθυσμός που έχει !

Φίλιππος

Q παιδιά να βρείτε την υγεία σας! Κάθε μήνα με την ανανέωση χρόνου 1000 λεπτά σε q 500 MB και μετά με 3€ 100 λεπτά προς όλους με ενεργοποίηση πακέτου από το ίντερνετ αλλιώς είναι 60 λεπτά. Και χρέωση ανά δευτερόλεπτο όχι ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και για έξτρα ίντερνετ με 2€ έχεις 400 MB 😀

Παναγιωτης

Παιδια εγω εχω Q και δινω 3€ και εχω 60 λεπτα προς ολους +40 λεπτα μπονους αν κανω την ενεργοποιηση πακετου απο το διαδικτυο. Εμενα μου φτανουν…….
Βεβαια μπορω να δωσω και αλλα 2€ και να παρω αρκετες ωρες (8-10 δε θυμαμαι τωρα) για WIND και Q.

stavros

Με τo f2g έχω σχεδον 2 GB και λεπτα προς ολους με 10€ και είναι αρκετά για ενα μήνα

Με 5€ 200 λεπτα προς ολους

George

Απλά μόνο Q με διαφορά . Μην το ψάχνεις. συμφέρει.

Akis

MO mad δεν την αλλάζω για τίποτα η καλύτερη

Panagiotis

Δεν υπάρχει σύγκριση
Q η πιο οικονομική και τα δωρεάν λεπτά μετράν ανά δευτερόλεπτο και χωρίς ελάχιστη διάρκεια!!

ΝικοςΜαν

Εγώ έχω FROG πάνω από 5 χρόνια.
Ήταν η πιο συμφέρουσα καρτοκινητή της εποχής!!!
Μέχρι και σήμερα, το ποσό της 1ης ανανέωσης κάθε μήνα μου διπλασιάζεται(κάτι που νομίζω δεν ισχύει για τους νέους πελάτες).
Η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστο χρόνο κλήσης, δλδ 10” μιλάω 10” θα χρεωθώ και μάλιστα με μια από τις πιο χαμηλές χρεώσεις ανα δευτερόλεπτο(0,0072 €/δευτ.). Επίσης έχει αρκετά φθηνό sms 0,0644. Mε 3€ αγοράζω μια ώρα ομιλίας. Πάνω από 1μιση ωρα δεν μιλάω, οπότε αγοράζω και 2ο πακέτο μέσα στον μηνα το οποίο ιχσύει για 30 μέρες κάθε φορά. Επιπλέον μου δίνει 500MB για 1 μηνα 4G internet της Cosmote με κάθε ανανέωση 10€. Αν θέλω να μιλάω προς άλλο FROG ΑΓΟράζω με 2€ , 300 λεπτα και 300 sms.
Ένα άλλο πάλι πολύ συμφέρον είναι αυτό που έχει η μητέρα μου.
Είναι Q telecom και είναι και χωρίς ελάχιστο χρόνο κλήσης. Χρέωση 0,0062€/δευτερόλεπτο.
sms me 0,0644 ;idio me to frog. Εδώ έχει το εξής σύστημα, με 3€ αγοράζει 1 ώρα ομιλίας και σου δίνει ακόμα 40′ λεπτά αν αγοράσεις το πακέτο μέσω λογαριασμού πουτ έχεις κάνει στο site της Q.
Αυτά είχα να σας πω εγώ.

Λευτέρης

Χρησημοποιώ Frog οι χρεώσεις είναι ανά δευτερόλεπτο ακόμα και στις προσφορές . Με 3€ έχεις 60´ προς όλους για ένα μήνα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και έχεις το δικαίωμα μέσα στο μήνα να κάνεις τρεις φορές ανανέωση με 3 € . Και με κάθε ανανέωση τον 10 € δώρο 500 mb .

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Δεν μπορω να καταλαβω πως βρισκουν ΟΛΟΙ το πακετο τους καλυτερο! Εκτος των φοιτητων, ΜΑΚΡΑΝ το πιο οικονομικο πακετο ειναι της Q!!! ΑΠΛΑ μαθηματικα…χρεωση ΑΠΟ το 1ο λεπτο 1000+300+1gb…ΠΟΙΟΣ αλλως δινει τετοιο πακετο με 10 ευρω???
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙ ΣΤΗΝ COSMOTE ΜΕ ΠΑΓΙΟ 12.21 ΕΥΡΩ. ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΣΗΜΑ ΧΑΛΙΑ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Q.
Tελικα παιζει μεγαλο ρολο το ΟΝΟΜΑ….

dimitris

Παιδιά εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο πακέτο,αλλά τι εξυπηρετεί τον καθένα.
Εγώ έχω vodafone cu και πακέτο το cu combo 600. Βάζω 10€ το μήνα.Με κάθε κάρτα έχω 120 λεπτά δωρεάν προς τους cu.το cu combo 600 μου δίνει 300 λεπτά προς όλους(σταθερά,κινητά τα πάντα), 300 λεπτά προς cu, 100 sms προς όλους, 500 sms,mms προς cu και 60MB.Ξέρω είναι λίγα τα MB αλλά υπάρχει και το πακέτο “cu πάρε να έχεις” που προτείνεις τρεις φίλους και σου μπαίνουν άλλα 100MB με κάθε ανανέωση σε εσένα και τους φίλους που έχεις επιλέξει. Με κάθε ενεργοποίηση του cu combo 600 on line δώρο άλλα 100 λεπτά προς όλους. Το cu combo 600 στοιχίζει 7€

billys

Παιδια η Q εχει δικτυο 4G για ιντερνετ ?
Επισης υπαρχει δυνατοτητα να παμε σε Q με τον αριθμο που εχουμε ηδη ? αναφερομαι σε καρτοκινητο και οχι συνδεση .

ΑΓΓΕΛΟΣ

εχω ενα πακετο βονταφον δεν περιοριζεται σε ανεργους, φοιτητες ,μονο ,αλλα απευθυνετε σε ολους αποτελει ειδικη συμφωνια και δινει 50 τοις εκατο εκπτωση ακομα και σε ηδη προυπαρχοντα πακετα αν θελεις λεπτομερειες aggelosmatrix(at)gmail(dot)com

Kostas K.

f2g χαλαρα. Βάζοντας 10€ τον μήνα εχω 500 λεπτα προς όλα τα δίκτυα, 1Gb internet και 80 μηνύματα προς όλους. Ε δεν θέλω κάτι άλλο

Nick77

Μια ερωτηση προς οσους εχουν Q!Σε καθε ανανεωση που κανεις μπορεις να επιλεξεις εκτος απο χρονο ομιλιας και sms προς ολους??Ευχαριστω εκ των προτερων!

yiannis

Έλεος με το άθλιο σήμα της Q. Σε πολλές περιοχές μέσα στην Αθήνα δεν πιάνω 3G. Το αλλάζω σε κοσμοτε.

δημητρης

FROG, το φτηνο της cosmote, με τα πλεονεκτηματα της καλυτερης εταιριας (παντα κατα την γνωμη μου)
Με 10 ευρω ανανεωση (2 φορες το μηνα ισχυει) 300 λεπτα δωρεαν (ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα ) προς ολους και τα ευρω στην καρτα. Δεν ισχυει ομως για νεους χρηστες, μαις και οσο ισχυε εχασαν πολα συμβολαια!! και το εκοψαν. Και 500 ΜΒ δωρο Ιντερνετ(μια φορα τον μηνα)
Επισης αγοραζω και 500 Μβ με 5 ευρω (λιγο πριν τελειωσει το προγραμμα για να μην χασεις οτι περισευει στο τελος του μηνα)
Αρα Με 10 ευρω 300 λεπτα προς ολους. 1 Gb ιντερνετ και 4 ευρω περισευμα για αλλες χρησεις
Το ιντερνετ της cosmote ειναι μακραν το πιο γρηγορο ( στα μεγαλα αστικα κεντρα..)

Jimaras

@Κώστας Βλαχάκης
Εγώ που έχω το ίδιο προγραμμα με τον Πέτρο θα μου κρατήσει για πάντα. Εκτός από το student exclusive 5 υπάρχει και το 7 που είναι 1500 λεπτά και 500mb Ίντερνετ.

chris

Wind φοιτιτικο
λοιπον με 10€ 2000 λεπτα προς ολους και 3 gb internet με ανανεωση μεσω PayPal

niki

Εχω κιου γιατι συμφερει και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το προτιμουν!με χρεωση ανα δευτερολεπτο πακετα για ιντερνετ και ομιλιας αλλα και μηνυματων και 1000 λεπτα προς κιου! ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Vanias

παιδια καλησπερα μια βοηθεια ο φιλος μου εχει καρτοκινητο vodafone cu με την φοιτητικη προσφορα,εγω ειμαι στην whats up μπορω να κανω και εγω τα φοιτητικα πακετα μεσω του φιλου μου της καρτας του δηλαδη ??

Vasileios

Εχω μία ερώτηση… όταν έχεις φοιτητικό what’s up, πως ενεργοποιείς το κάθε πακέτο που θέλεις? επίσης πως βλέπεις πως έχει “γινει” φοιτητικό το νούμερο σου εφόσον έχεις στείλει τα κατάλληλα στοχεία?

Τομ Πάπας !

(Eλπίζω να μη γεμισω spams με το email που εγραψα)
Πολλες εταιριες ακριβηναν τα sms τους. ΔΕΝ ειμαι φοιτητης και θελω φθηνο sms για ελλαδα και εξωτερικο (ευρώπη). Το carrefour καρτοκινητο το εχει το πιο φθηνο sms βλεπω. Αν καποιος εχει εμπειρια απο αυτο ας μου γραψει κατι.

niki

Δοκιμασα και vodafone και whatsup και wind ΣΑΝ ΤΗΝ Q ΚΑΝΕΝΑ!Ξεχνω να βαλω καρτα! χρεωση ανα δευτερολεπτο και οχι τριλεπτο σαν τις αλλες…δωρεαν 1000 λεπτα προς Q δωρεαν 500megabyte και η καρτα μενει για αγορα πακετων προς ολους η sms η εξτρα internet αναλογα τις αναγκες του καθενος .Q ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

χαρης

@niki
Εαν παω στην Q θα μπορω να κρατησω το παλιό αριθμό τηλεφώνου ή θα παρω αλλον?

γιαννης

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε wind φοιτητικο με 8 ευρω 1500 προς πλους με τριλεπτη χρεωση 1,5 γιγα και καθε βδομαδα 20 sms δωρο (διαλεγεις χρονο η μηνυματα η μβ) 1500 προς 3 νουμερα wind και 120 προς ολα τα σταθερα αν βαλεις 10 ευρω σε καταστημα παιρνεις +1γβ……χωριστα με εξτρα 2 ευρω παιρνεις διαφορα πακετα οπως χρονου,σμσ,μβ………………με 5 ευρω εχεις 200 λεπτα + 100 προς wind και 100 σμσ απλα το καλυτερο σε ογκο προσφορας το παιρνει οποιος το βρει μπορεις πολλες ενεργοποιησεις σε ενα ονομα μου ειπαν σε καποιο πανεπιστημιακο χωρο ψαξτε συμφερει

Δημήτρης Μαυροειδής

Για οικονομία μια είναι η εταιρεία Q. 10euro 1000 λεπτά προς Q (χρέωση ανά δευτερόλεπτο απο το πρώτο δευτερόλεπτο) και 1000mb για 30 ημέρες όταν βάζεις ηλεκτρονικά κάρτα απο το app της Q μέσω PayPal η απο το κατάστημα και τα 10 ευρώ -ΦΠΑ μένουν στην κάρτα για αγορά πακέτων 3 ευρώ 100′ λεπτά προς όλους (κινητά σταθερά) 7 ευρώ 200′ λεπτά προς όλους Ελλάδα και 24 χώρες εξωτερικό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Εχω εγώ η μάνα μου ο πατέρας μου και η γυναίκα μου . Εμείς βάζουμε 11 ευρώ μένουν καθαρά 9,70 περίπου και ενεργοποιούμαι το 3 ευρώ 100′ προς όλους μόλις τελειώσουν τα λεπτά πάλι το ίδιο. Εγώ περνάω 45 μέρες περίπου ο πατέρας μου 90. Το μόνο που με χαλάει είναι το σήμα του Ίντερνετ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

αφήστε τα φοιτητικά απ’ έξω ….
οικονομικό καρτοκινητό είναι το F2GO και αυτό γιατί με 10 ευρώ ανανέωση τον μήνα μπορείς να έχεις τα έξης :
1. ανανέωση 10 ευρω online οπότε έχεις 1 gb δώρο αυτομάτος
2. εχεις το magic number 1500 λεπτα /μήνα σε τρεις αριθμούς της επιλογής σου στην wind
3. ενεργοποιείς το blender με 8 ευρώ και αυτομάτως έχει 400 λεπτα προς όλους (το ιnternet το εχεις καλύψει με το δώρο 1gb και sms έλεος ποιος στέλνει πλέον ..οπότε σου μένουν τα 400 προς όλους απο το bleeder)
4, με την ενεργοποίηση του bleeder δίνει και κατι λεπτα δώρα προς wind όπως και sms(απο 100)
5. κάθε 7 μέρες επιλέγεις δωρεάν χρόνο 20 min προς όλους (ή κάτι άλλα που έχει αδιάφορα)

όλα αυτά είναι μαζεμένα σε ένα APP όπου βλέπεις τα υπόλοιπα αλλά προσφέρει και πολλες λειτουργίες

Πανος

Όλοι εσείς που χρησιμοποιείται Q και παίρνετε δώρο 1000′ προς Q ποιον παίνετε τηλέφωνο για να τα καταναλώσετε? Θα πρέπει να υπάρχει παρεάκι που να έχουν πάρει όλοι Q για να έχουν λόγω ύπαρξης αυτός ο χρόνος ομιλίας, σε διαφορετική περίπτωση απλά είναι άχρηστα.
…και μένουν 300′ προς όλους με 10 ευρώ….μάλλον δεν συμφέρει ιδιαίτερα.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική…ΔΕΝ υπαρχει καλύτερη καρτοκινητή. Υπάρχει η καλύτερη για τις συγκεκριμένες ανάγκες που έχει κάποιος.

Εγω ψάχνω να βρω καρτοκινητή για συγγενή μου. ΔΕΝ χρησιμοποιεί data, και θέλει ομιλία προς όλους. Έχω καταλλήξει σε F2G.

Μουκο

το Vodafone CU. Με -0€ το μήνα, και αμα σας δώσει κάποιο MB δώρο. (π.χ. 1GB για Πασχα) :p

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ_ΚΑΝΟΥΜΕ

Χρόνια πολλά λόγω Πάσχα και οι συγκρίσεις και οι απόψεις συνεχίζονται.Το σήμα της Q είναι καλό ? μπορείς να σερφάρεις άνετα απο σπαρτφον? φαίνεται πολύ ανταωνιστικα τα πακέτα της….το ψάχνω….

Διαμαντής

Εχω f2go με καλύπτει σε ομιλία με 10€ 300′ προς όλους.Το δώρο 1gb Internet απλά δεν δουλεύει αφού μετρώντας τη ταχύτητα έδειξε 0,10 ναι δεν γράφω λάθος ,απλώς άχρηστο.Εχω αναγκαστικά frog γιατί σε κάποια σημεία δεν έχει σήμα η wind.Δυστυχώς,το έκαναν 3μηνο από τη frog και βάζω 5 ευρώ τα οποία μου μενουν αχρησιμιοποίητα αφού καλύπτομαι άνετα με τη f2go.Δεν ξέρω τι να κάνω μήπως έχει καλύτερες προσφορές η cosmocarta ,ανείχε σήμα η wind εκεί που πηγαίνω το καλοκαίρι θα σταμάταγα τη frog.

Nicole

Κιου με χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρις ελάχιστη διάρκεια κλήσης φθηνά πακέτα ομιλίας 1000 λεπτά προς κιου και δωρεάν ίντερνετ και whatsapp!

Γιώργος22

What’s up φοιτητικό προς το παρόν και όσο κρατήσει.Ουτως η άλλως όλοι οι φίλοι και συγγενείς έχουν What’s up εκτός από τον κολλητό μου που έχει φοιτητικό Cu,οποτε μιλάμε με λεπτά προς ολους

ΝΓ

Ήμουν χρήστης q αλλά μετέφερα τον αριθμό μου στο Vodafone CU. Πρέπει να πω πως έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες αυτού του πακέτου καρτοκινητής. Έχει πολύ καλή κάλυψη δικτύου, γρήγορο ίντερνετ και μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου με πολλούς οικονομικούς τρόπους: Με κάθε πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ έχεις 500 MB mobile internet. Αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία πάρε να χεις, για αποστολή 100mb σε τρεις cu φίλους σου, κερδίζεις κι άλλα 100 MB. Επειτα επιλεγεις τι bonus θες: 500mb internet ή 2 ώρες προς όλη τη Vodafone; Με τα 8,93€ που θα σου μείνουν στην κάρτα λόγω φόρων έχεις τις εξής επιλογές: 1) για χρόνο ομιλίας Α) 200′ προς Vodafone και 200′ προς όλους με 5,04€ Β) 500′ προς cu και 200′ προς όλους με 5,04€ Γ) 500′ προς Vodafone και 200′ προς όλους με 7,06€ 2) Για χρόνο ομιλίας και SMS 500′ και 500 SMS προς CU, 200′ και 100 SMS προς όλους και 60 MB internet με 7,06€ Αυτή είναι ή πιο οικονομική συνδυαστική πρόταση: Από κει και πέρα: Με 3,02€ μπορείς να εχεις 60 SMS προς όλους ή 300 SMS προς Vodafone ή 120 MB mobile internet Με 5,04€ έχεις 130 SMS… Συνέχεια »

ΝΓ

Επίσης, η q μπορεί με 3€ να δίνει 150′ προς όλους και 150′ προς wind & q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο αλλά έφυγα για τους εξής λόγους:
1) δεν με ενημέρωσε όταν έληξε ένα πακέτο
2) δεν με ενημερώνει για τις κλήσεις
3) σήμα απαράδεκτο (σε ορισμένες περιοχές της Καβάλας δεν είχα 3g)
4) δεν με ενημέρωσε ότι τελείωσαν τα λεπτα που ειχα προς wind & q
5) θέλω μεγαλύτερα πακέτα ομιλίας
6) τα 1000′ προς q που δίνουν με κάθε ανανέωση τι να τα κανω αφού δεν μιλάω προς q;

ΝΓ

Αααα και μία διευκρίνηση:
Πλέον σε όλα τα πακέτα με χρόνο ομιλίας προστέθηκαν άλλα 100 λεπτά προς όλους:
Οπότε:
Talk2Vodafone 300: 200′ προς Vodafone και 300′ προς όλους
CU talk a lot 600: 500′ προς CU και 300′ προς όλους
Talk2Vodafone 600: 500′ προς όλη τη Vodafone και 300′ προς όλους
CU Combo 600: 500′ για κλήσεις και βιντεοκλησεις και 500 SMS ή MMS προς CU, 300′ και 100 SMS προς όλους και 60 MB mobile internet

Πέτρος

Όποιος θέλει φοιτητική κάρτα sim (καινούρια Vodafone ή Wind), που κρατάει για πολλά χρόνια, ΔΙΧΩΣ να είναι φοιτητής, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο email: sinfulpoetry911@gmail.com.

ΝΓ

Αααα πλέον τα πακέτα του CU έχουν αλλάξει. Έχουν γίνει ως εξής με τις εξής χρεώσεις:

Talk2Vodafone 300: 100′ προς Vodafone και 400′ προς όλους με χρέωση 6€

Talk2Vodafone 600: 400′ προς Vodafone και 400′ προς όλους με χρέωση 8€

CU talk a lot 600: 400′ προς CU και 400′ προς όλους με χρέωση 6€

CU Combo 600: 400′ και 400 SMS προς CU, 400′ και 200 SMS προς όλους και 60 ΜΒ ίντερνετ με χρέωση 8€.

Παναγιωτης

Q μόνο . Με 3,5 ευρώ δίνει 150 λεπτά προς wind/q και αλλά 150 προς όλους. Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται μέσω της MyQ εφαρμογής και δεν απαιτεί πιστωτική καρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Apple Apple Car featured

Πώς το Apple Car μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο της βιομηχανίας αυτοκινήτων

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποφάσισε να σταματήσει το project για την κατασκευή του Apple Car, μετά από εργασίες δέκα ετών.