Amazon: Unlocked smartphones με έκπτωση σε όσους δουν διαφημίσεις

Το Amazon προτιμάται από πολλούς για την αγορά unlocked smartphones και η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα, όπου πουλά τις συσκευές σε πιο οικονομικές τιμές σε όσους δεχτούν να βλέπουν διαφημίσεις και να ανεχτούν το bloatware στη συσκευή.

Οι εκπτωτικές τιμές ισχύουν για τα μέλη του Amazon Prime και μπορούν να φτάσουν μέχρι και στο 50% της αρχικής τιμής. Η έκπτωση θα συνοδεύεται από εξατομικευμένες προσφορές και διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων deals και προτάσεις για αγορά προϊόντων. Όλα αυτά θα εμφανίζονται στην lockscreen του κινητού.

Όσοι λοιπόν δεχτούν να αγοράσουν τα συγκεκριμένα smartphones θα βλέπουν διαφημίσεις στην αρχική οθόνη, αλλά μπορούν να είτε να ξεκλειδώσουν την οθόνη σταματώντας την διαφήμιση, είτε να μπουν μέσα για να μάθουν περισσότερα για το προβαλλόμενο προϊόν.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα third-party bloatware apps στις συσκευές αυτές θα είναι διαμορφωμένα ως system apps, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να απεγκατασταθούν εκτός αν χρησιμοποιήσεις διαφορετική ROM, ή αν θα μπορούν οι χρήστες να τα σβήσουν όλα.

Το Blu R1 HD και το νέο Moto G4 είναι τα πρώτα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το πρώτο είναι διαθέσιμο με τιμή 49.99 δολάρια (έκπτωση 50 δολ.) και το δεύτερο έχει τιμή 149.99 δολάρια (40 δολ. έκπτωση).

amazon cheap smartphones, Amazon: Unlocked smartphones με έκπτωση σε όσους δουν διαφημίσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

πλάκα κανουν!!! εγώ είμαι ικανός να πληρώσω έως και διπλάσια τιμή την συσκευη μόνο και μόνο να μην βλέπω της καταραμένες διαφημίσεις

dimitris

χαχαχα σωστος ο @Darth !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.