Business

Amazon: Unlocked smartphones με έκπτωση σε όσους δουν διαφημίσεις

Το Amazon προτιμάται από πολλούς για την αγορά unlocked smartphones και η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα, όπου πουλά τις συσκευές σε πιο οικονομικές τιμές σε όσους δεχτούν να βλέπουν διαφημίσεις και να ανεχτούν το bloatware στη συσκευή.

Οι εκπτωτικές τιμές ισχύουν για τα μέλη του Amazon Prime και μπορούν να φτάσουν μέχρι και στο 50% της αρχικής τιμής. Η έκπτωση θα συνοδεύεται από εξατομικευμένες προσφορές και διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων deals και προτάσεις για αγορά προϊόντων. Όλα αυτά θα εμφανίζονται στην lockscreen του κινητού.

Όσοι λοιπόν δεχτούν να αγοράσουν τα συγκεκριμένα smartphones θα βλέπουν διαφημίσεις στην αρχική οθόνη, αλλά μπορούν να είτε να ξεκλειδώσουν την οθόνη σταματώντας την διαφήμιση, είτε να μπουν μέσα για να μάθουν περισσότερα για το προβαλλόμενο προϊόν.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα third-party bloatware apps στις συσκευές αυτές θα είναι διαμορφωμένα ως system apps, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να απεγκατασταθούν εκτός αν χρησιμοποιήσεις διαφορετική ROM, ή αν θα μπορούν οι χρήστες να τα σβήσουν όλα.

Το Blu R1 HD και το νέο Moto G4 είναι τα πρώτα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το πρώτο είναι διαθέσιμο με τιμή 49.99 δολάρια (έκπτωση 50 δολ.) και το δεύτερο έχει τιμή 149.99 δολάρια (40 δολ. έκπτωση).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Ιουνίου 2016 11:10

Σχόλια

  • πλάκα κανουν!!! εγώ είμαι ικανός να πληρώσω έως και διπλάσια τιμή την συσκευη μόνο και μόνο να μην βλέπω της καταραμένες διαφημίσεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.