Η Amazon κλείνει το φιλανθρωπικό AmazonSmile

Amazon AmazonSmile, Η Amazon κλείνει το φιλανθρωπικό AmazonSmile

Η Amazon ανακοίνωσε ότι τερματίζει το AmazonSmile, το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2013 με στόχο να επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το πρόγραμμα δεν «δημιούργησε τον αντίκτυπο που αρχικά ελπίζαμε», έγραψε η Amazon σε ένα email προς τους πελάτες. «Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο οργανισμούς παγκοσμίως η ικανότητά μας να έχουμε αντίκτυπο ήταν συχνά πολύ περιορισμένη», σημείωσε. Το AmazonSmile θα κλείσει στις 20 Φεβρουαρίου. Η Amazon κάνει μια εφάπαξ δωρεά σε συμμετέχουσες φιλανθρωπικές οργανώσεις που ισοδυναμεί με τρεις μήνες από όσα κέρδισαν το 2022.

Το AmazonSmile βοήθησε στην συγκέντρωση σχεδόν 450 εκατομμυρίων δολαρίων για φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν είναι σαφές εάν υπήρξαν απολύσεις που συνδέονται με το κλείσιμο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.