iPhone 11: Φέρνουν την Apple στη 2η θέση παγκοσμίως στα smartphones

Apple, iPhone 11: Φέρνουν την Apple στη 2η θέση παγκοσμίως στα smartphones

Μπορεί η Huawei να περνάει δύσκολα τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας του αποκλεισμού της από τις ΗΠΑ, αλλά η Apple γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη. Φαίνεται ότι οι μπελάδες της κινέζικης κατασκευάστριας ήταν η ευκαιρία του τεχνολογικού κολοσσού με έδρα το Cupertino να ανελιχθεί και πάλι στη δεύτερη θέση των εταιρειών smartphone παγκοσμίως για το τέταρτο τρίμηνο του 2019.

Σύμφωνα με το DigiTimes, η δυναμική άνοδος της Apple ήταν αποτέλεσμα της κυκλοφορίας των iPhone 11 και των αρνητικών επιπτώσεων που είχε ο αποκλεισμός της Huawei, στην ίδια την εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τον αποκλεισμό της από τις ΗΠΑ, η Huawei στα μέσα του δευτέρου τριμήνου του τρέχοντος έτους κατάφερε να αποστείλει εξήντα εκατομμύρια συσκευές, νούμερο αντίστοιχο των αποστολών που είχε πραγματοποιήσει το προηγούμενο τρίμηνο. Ωστόσο, παρά τα θετικά στοιχεία, ο εμπορικός αποκλεισμός ενδέχεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις για την εταιρεία το τελευταίο εξάμηνο του έτους.

Η Gartner εκτιμά ότι οι αποστολές θα μπορούσαν να μειωθούν σε περίπου 50 εκατομμύρια συσκευές το τρίτο τρίμηνο, πριν επανέλθουν στα 60 εκατομμύρια κατά την περίοδο των διακοπών. Μπορεί τα πράγματα να δείχνουν άσχημα, αλλά τέτοια νούμερα είναι αρκετά για να διατηρήσει η Huawei τη δυναμική της και να πιάσει τον στόχο των 250 εκατομμυρίων αποστολών.

Εν τω μεταξύ, η Apple κατάφερε να αποστείλει 36 εκατομμύρια συσκευές κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με την IDC. Το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους οι αποστολές μειώθηκαν στα 34 εκατομμύρια, και το τρίτο τρίμηνο αναμένεται ότι θα καταγραφούν 30 εκατομμύρια αποστολές, με τα νέας γενιάς iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max να έχουν το μερίδιο του λέοντος.

Ωστόσο, οι πωλήσεις των iPhone 11 είναι καλύτερες από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Apple να αποστείλει 70 εκατομμύρια συσκευές, κατακτόντας έτσι την δεύτερη θέση και κατεβάζοντας τη Huawei στην τρίτη θέση με 60 εκατομμύρια αποστολές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis v.

Τι άρθρο είναι αυτό;
“Το αηφον 11 φέρνει την απλ στην 2η θέση” λέει ο τίτλος… Και μετά,
Ίσως να ανέβει στην θέση , μπορεί να ανέβει στην δεύτερη θέση. Μάλλον θα ανέβει στην 2η θεση Κτλ και αν η γιαγιά μου είχε Ρόδες θα ήταν πατίνι κτλ.
Δεν είναι σωστό τόσο “αγαπη€” για μια εταιρία (γνώμη μου)
Αφήστε να δούμε τι θα γίνει και τέλος του χρόνου θα ξέρουμε.

Agnostos13

Φέρνει γράφει όχι έφερε!

tarif16

…ένα ban και στην Samsung!!!…τσουπ…πρώτη θέση

Chris_BMW

Πιστεύεις ότι το ban ευθύνεται για αυτό ή ότι φέτος έβγαλαν πολύ καλή συσκευή ;

Και για να σου δώσω να καταλάβεις, πάρε παράδειγμα από εμένα που ποτέ μου δεν έχω αναβαθμίσει από χρόνια σε χρόνια τηλέφωνο .
Φέτος είναι η πρώτη φορά που όχι μόνο το σκέφτομαι αλλά θα το κάνω .

Μανώλης

Εννοείται το Ban βοήθησε σε τεράστιο βαθμό, το λένε τα στοιχεία εδώ και καιρό..

tarif16

ο καθένας πιστεύει ότι θέλει…. άρα δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης.

be happy

Η Apple προσπαθώντας να ανεβάσει ψηλά των πήχη για καλύτερα μοντέλα, δίνει με όλη την δύναμή της όλο αυτό το βάρος που την βασανίζει στον σχεδιασμό ενός γρήγορου και αξιόπιστου smartphone για γρήγορες και σωστές αποφάσεις χωρίς περιορισμούς αλλά σε ότι χρειάζεται ο χρήστης. Και μέσα από τις δυσκολίες για καλύτερο Software και για καλύτερο hardware δικαιωματικά με τον μεγάλο αυτόν ιδρώτα προσπαθεί όσο το δυνατόν να έχει την καλύτερη αξία και λόγου τιμής που είναι ασύγκριτα η καλύτερη με κύριο σκοπό να μεγαλώνει, μεγαλώνει και η αξία του ονόματος της Apple στην θέση που της αξίζει. Η οποία είναι η τρίτη πιθανόν θέση. Δικαιωματικά πάντα.

Makis

Να υποθέσω πανελλήνιες στην έκθεση έσκισες, ε; like

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.