Huawei: Θέλει να γίνει η Νο1 κατασκευάστρια smartphones με 250 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο 2019

Huawei, Huawei: Θέλει να γίνει η Νο1 κατασκευάστρια smartphones με 250 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο 2019

Η κινέζικη κατασκευάστρια Huawei, είναι ο επίσημος χορηγός του China Go League τα τελευταία δύο χρόνια. Εχθές, στην τελετή έναρξης του πρωταθλήματος στο Changxing της Zhejiang, ο αντιπρόεδρος της Huawei, Zhu Ping, έβγαλε έναν σύντομο λόγο.

Στο λόγο αυτό, ο Zhu Ping ανέφερε ότι η συνεργασία της Huawei με τη China Go League ωφέλησε αμοιβαία και τα δύο μέρη. Ο ίδιος συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι το 2018 η Huawei έφτασε τις 200 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις και πως φέτος αναμένει να ξεπεράσει τις 250 εκατομμύρια πωλήσεις. Πέρυσι, η Huawei ήταν στις καλύτερες τρεις κατασκευάστριες με βάση τις πωλήσεις και η ίδια ελπίζει φέτος να τα πάει καλύτερα.

Αν η Huawei καταφέρει να πουλήσει 250 εκατομμύρια smartphones το 2019, τότε η εταιρεία θα γίνει η πρώτη κατασκευάστρια τηλεφώνων στον κόσμο. Στην επίσημη παρουσίαση των Huawei P30 στη Σαγκάη, o CEO της Huawei consumer business, Yu Chengdong, δήλωσε πως ο στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τις 250-260 εκατομμύρια πωλήσεις το 2019, συμπεριλαμβανομένου και τις πωλήσεις της Honor. Ο Yu Chengdong ανέφερε πως αυτή τη στιγμή ένα στα τρία τηλέφωνα που πωλούνται στη Κίνα είναι της Huawei, ο στόχος τους για το 2019 είναι να αυξήσουν αυτό τον αριθμό στα 2/3.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.