Apple WWDC 2015: Ανοίγει τις πύλες του 8-12 Ιουνίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι το Worldwide Developers Conference (WWDC) 2015 θα ανοίξει τις πύλες του 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και 12 Ιουνίου. Θα πραγματοποιηθεί στο Moscone West Centre στο San Francisco και περιμένουμε να ανακοινώσει λεπτομέρειες για iOS 9 και την επόμενη έκδοση OS X.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις (από εδώ) μέχρι την Παρασκευή για να μπουν στην κλήρωση η οποία θα αναδείξει τους τυχερούς που θα μπορέσουν να αγοράσουν το αξίας 1599 δολαρίων εισιτήριο.

Μαζί με τα νέα iOS 9 και OS X περιμένουμε περισσότερα από Beats Music υπηρεσία streaming μουσικής και Apple TV. Κατά τη διάρκεια του WWDC 2015 ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι Tim Cook, Phil Schiller (Αντιπρόεδρος για το παγκόσμιο marketing) και ο Craig Federighi (υπεύθυνος για το software engineering).

Όσοι δεν μπορείτε να παρευρεθείτε εκεί ακόμη και αν διαθέτετε 1600 δολάρια, μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω livestreaming. Να πούμε επίσης ότι η οδηγία της Apple είναι ότι απαγορεύονται τα selfie sticks κατά τη διάρκεια του event.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 23:24

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.