BlackBerry, ο CΕΟ απειλεί με μηνύσεις για τις διαρροές

Ο CEO της BlackBerry John Chen είναι αποφασισμένος να σταματήσει τις διαρροές και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το θέμα. Όπως έγραψε στο blog της εταιρείας, θα πάρει ακόμη και νομικά μέτρα εναντίων όσων διαχέουν μη δημόσιες πληροφορίες για τα προϊόντα της BlackBerry.

Αυτό που τον εκνεύρισε φαίνεται πως είναι ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγο καιρό όπου κάποιος προσποιήθηκε ότι εργάζεται για μια από τις μεταφορικές με τις οποίες συνεργάζεται η BlackBerry. Η πλαστοποροωπεία επέτρεψε σε κάποιον τρίτο να έχει πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της BlackBerry και φυσικά η εταιρεία κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Η πιο αυστηρή πολιτική της BlackBerry ως προς τις διαρροές σημαίνει ότι οι fans της θα βλέπουν λιγότερες φωτογραφίες από τις μελλοντικές συσκευές και θα έχουν λιγότερες πληροφορίες. Αυτό όμως δεν φαίνεται να «συγκινεί» τον CEO της BlackBerry John Chen ο οποίος έγραψε ότι αναγνωρίζει το ενδιαφέρον των fans για τα προϊόντα της εταιρείας αλλά όταν η περιέργεια γίνεται εγκληματική ενέργεια, πρέπει να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2014 1:02

Σχόλια

  • ε ναι, μόνο επίσημες διαρροές από εδώ και πέρα!!! :p

    βέβαια άλλο διαρροή από εργοστάσιο με μια φωτογραφία ενός κινητού και άλλο πλαστοπροσωπία!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.